ΠΑΣΟΚ για λίστα Λαγκάρντ: «Πολιτική αλητεία από ΣΥΡΙΖΑ»

Φωτογραφίζει Διώτη για τη διαρροή η Ιπποκράτους

Για «πολιτική αλητεία» από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ σε άτυπη ενημέρωση για το θέμα με τη λίστα Λαγκάρντ.

Η Ιπποκράτους εγείρει ερωτήματα για το πώς έγινε η διαρροή της λίστας, αφήνοντας υπόνοιες για τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη, ενώ ξεσπά εναντίον όσων επεχείρησαν να εμπλέξουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην υπόθεση.

«Με αφορμή τη λεγόμενη «λίστα Λαγκάρντ» έχει οργανωθεί εδώ και τρεις μήνες ένα χυδαίο επικοινωνιακό και πολιτικό παιχνίδι, στο οποίο πρωτοστατεί η ηγετική ομάδα του ΣΥΡ��ΖΑ με προφανή στόχο το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά τον Πρόεδρό του» τονίζει χαρακτηριστικά η Ιπποκράτους, επισημαίνοντας ότι στόχος είναι η συνοχή της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

«Η επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και του Προέδρου του στην υπόθεση της "λίστας" βασίστηκε στην σκόπιμη ισοπέδωση των διαφόρων περιόδων στην εξέλιξη της υπόθεσης αυτής και στη σκόπιμη σύγχυση γύρω από το ρόλο των διαφόρων πολιτικών και υπηρεσιακών προσώπων. Αποκορύφωμα της επιχείρησης αυτής, που ανέλαβαν εργολαβικά διάφορα ηγετικά στελέχη και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η εκ νέου αποστολή του ψηφιακού υλικού από το γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών και η διασταύρωσή του με το υπάρχον στη διάθεση της Βο��λής και της Δικαιοσύνης υλικό» τονίζει στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για «τυφλό πολιτικό μίσος».

Η Ιπποκράτους κάνει λόγο για ξεκάθαρη ευθύνη Παπακωνσταντίνου στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ και μιλά για ανοικτά ερωτήματα όσον αφορά τη δημοσίευση της λίστας από το δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη: «Ο κ. Διώτης δήλωσε στις 31.12.12 ότι δεν έχει αυτός σχέση με τη διοχέτευση της λίστας στο παραπάνω έντυπο. Το σημειώνουμε με ενδιαφέρον. Το ερώτημα όμως παραμένει: Όποιος συγκαλύπτει την «πηγή» αυτή, συγκαλύπτει κάποιον που διέθετε τη «λίστα» και δεν τη χειρίστηκε όπως όφειλε. Αν το υλικό είχε αφεθεί στο αρχείο του ΣΔΟΕ, δεν θα είχε κανείς τη δυνατότητα να επιτεθεί πολιτικά στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για κάτι που δεν τον αφορούσε».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top