Το μήνυμα Καμμένου για την πρωτοχρονιά: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για Ελλάδα με αξιοπρέπεια

«Σημασία σε μια Δημοκρατία έχει η δυνατότητα των πολιτών να ζουν αξιοπρεπώς»

«Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων» ήταν το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Πάνου Καμμένου.

Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι το 2013 το κόμμα του θα συνεχίζει να αγωνίζεται για να επιστρέψει η τάξη, να εφαρμοστεί το Σύνταγμα και να ζουν οι ελληνικές οικογένειες με αξιοπρέπεια.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καμμένου:

«Σήμερα πρώτη ημέρα του χρόνου θέλω να ευχηθώ εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες, τους Έλληνες που ζουν εδώ στην μητροπολιτική Ελλάδα, αλλά και στους Έλληνες της ομογένειας.

Η χρονιά που πέρασε ήταν μια κακή χρονιά για την πατρίδα μας, μια χρονιά που φτωχοποιήθηκαν πολλοί Έλληνες, που εξαθλιώθηκε η Ελληνική οικογένεια, που καταρρίψαμε όλα τα ρεκόρ στις αυτοκτονίες και στη χρήση ψυχοφαρμάκων, που η μεσαία τάξη διαλύθηκε και αποκτήσαμε νεόπτωχους.

Αλλά το κυριότερο από όλα, απωλέσαμε την εθνική κυριαρχία της χώρας, γιατί κάποιοι αποφάσισαν με οικονομικά μέσα να υποδουλώσουν την πατρίδα μας.

Θα αγωνισθούμε τ�� χρονιά που έρχεται να επανέλθει η τάξη, να εφαρμοστεί το Σύνταγμα το οποίο έχει καταλυθεί, οι ελληνικές οικογένειες να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια, με ένα κράτος το οποίο θα μπορεί να συνδράμει τους πολίτες και να μην είναι εχθρός των πολιτών.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας και πιστοί πρώτα από όλα στον άνθρωπο, γιατί μεγαλύτερη σημασία σε μια Δημοκρατία, έχει η δυνατότητα των πολιτών να ζουν αξιοπρεπώς.

Χρόνια πολλά σε όλους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top