Δένδιας: Η ΕΛΑΣ είναι προσηλωμένη στη προστασία του κοινωνικού συνόλου

Χαιρέτισε την επιτυχία της εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης

Δένδιας: Η ΕΛΑΣ είναι προσηλωμένη στη προστασία του κοινωνικού συνόλου
Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.

«Καλή χρονιά σε όλους. Ευτυχισμένη με υγεία. Είχα σήμερα τη μεγάλη χαρά, την πρώτη μέρα του νέου χρόνου, του 2013, να έρθω εδώ, στην έδρα της περιφέρειας των Ιόνιων Νησιών και να ευχηθώ στις γυναίκες και στους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας χρόνια πολλά και καλά για τον καινούριο χρόνο. Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθειά μου ευγνωμοσύνη στις γυναίκες και τους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας για όσα παρέχουν στην κοινωνία και στον τόπο τη δύσκολη αυτή ώρα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.

Παράλληλα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης χαιρέτισε τη μεγάλη επιτυχία της εξάρθρωσης από την Ελληνική Αστυνομία εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών.

«Η πολύ μεγάλη αυτή επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι μία ακόμη ένδειξη της προσήλωσης, της συντριπτικής πλειοψηφίας των γυναικών και των ανδρών που υπηρετούν σε αυτή, στο έργο που η Πολιτεία τους εμπιστεύθηκε και στην αφοσίωσή τους στην προστασία του κοινωνικού συνόλου. Για τον ίδιο λόγο θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν στην εξάρθρωση του τεράστιου αυτού κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών εκ μέρους της Κυβέρνησης της χώρας μας. Θα ήθελα επίσης να διαβεβαιώσω την ελληνική κοινωνία ότι οι ελάχιστοι επίορκοι στο εσωτερικό των διωκτικών αρχών σήμερα εντοπίζονται από τους ίδιους τους συναδέλφους τους και αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του Νόμου. Στόχος είναι όχι μόνο ο εντοπισμός της απειροελάχιστης μειοψηφίας που μετέχει στην οργανωμένη παρανομία, αλλά και οιουδήποτε τυχόν την ανέχεται. Το μήνυμα είναι σε κάθε περίπτωση ένα: νομιμότητα παντού, από όλους και σε κάθε κατεύθυνση» επεσήμανε.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top