Μήνυμα Παπούλια: «Αν αποτύχουμε στη φοροδιαφυγή, θα μας δείχνουν με το δάκτυλο»

Ευχές στον Πρόεδρο από την πολιτική και θρησκευτική ηγεσία της χώρας

Μήνυμα Παπούλια: «Αν αποτύχουμε στη φοροδιαφυγή, θα μας δείχνουν με το δάκτυλο»
Ευχές από σύσσωμη την πολιτική, στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κάρολος Παπούλας.

Το παρών έδωσαν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πάνος Καμμένος, η Αλέκα Παπαρήγα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Όλγα Κεφαλογιάννη, στελέχη της κυβέρνησης και βουλευτές των κομμάτων και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Απόντες ήταν ο κ. Βενιζέλος αλλά και ο κ. Κουβέλης καθώς βρίσκονται εκτός Αθηνών.

«Αν αποτύχουμε στη φοροδιαφυγή, θα μας δείχνουν με το δάκτυλο»

Νέο μήνυμα για το μείζον θέμα της Ελλάδας, τη φοροδιαφυγή και την ανάγκη αντιμετώπισής της, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Η φοροδιαφυγή είναι ένα πρόβλημα που επανειλημμένα με έχει απασχολήσει, γι' αυτό κι αν δεν αντεπεξέλθουμε θα μας δείχνουν με το δάχτυλο αυτοί που υποφέρουν» τόνισε ο κ. Παπούλιας μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε αναφερθεί στο εν λόγω θέμα και στο μήνυμα που απήυθυνε χθες στους Έλληνες: «Η καταπολέμηση της μαζικής φοροδιαφυγής που αποτελεί μείζονα εθνική προτεραιότητα απαιτεί αμείλικτη, ευέλικτη και δίκαιη φορολογική νομοθεσία, που θα στηρίζεται σε διαφανείς και αποτελεσματικούς μηχανισμούς εφαρμογής. Η οικονομική ελίτ της χώρας δεν έχει απλώς την ηθική υποχρέωση να σηκώσει τα βάρη που της αναλογούν. Έχει την επιτακτική υποχρέωση, για να αποτραπούν οι επώδυνες επιπτώσεις για τα πλέον αδύναμα και φτωχότερα οικονομικά στρώματα».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top