Α. Σαμαράς: μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τις μεγάλες αλλαγές

Τι αναφέρει ο πρωθυπουργός στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα

Μήνυμα ενότητας για την επίτευξη των μεγάλων αλλαγών στην χώρα έστειλε με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Τρία κόμματα με διαφορετική ιστορία, με διαφορετικές καταβολές, βάζουν τη σωτηρία της χώρας πάνω απ’ όλα. Πέρσι τέτοιον καιρό, λίγοι προέβλεπαν κάτι τέτοιο. Πριν έξι μήνες, λίγοι έδιναν πιθανότητες επιτυχίας σε ένα τέτοιο εγχείρημα. Τώρα η ενότητα είναι πραγματικότητα, βρήκε το βηματισμό της και μετρά τις πρώτες επιτυχίες της. Ακόμα κι εκείνοι που δεν θα στηρίζουν κι εκείνοι κατά βάθος, εύχονται να πετύχουμε! Μέσα από την Ενότητα! Ε��ότητα όλων των Ελλήνων για να τα αλλάξουμε όλα...» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι διαψεύσθηκαν οι «Κασσάνδρες» σχετικά με την έξοδο της χώρας από το ευρώ, αλλά παραδέχθηκε τις δυσκολίες και τις αδικίες των μέτρων. «Μέσα σε όλη αυτή την κοσμογονία των αλλαγών υπήρξαν και αδικίες που δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε. Το ξέρω και τις γνωρίζω τις αδικίες.Όμως, έχουμε δεσμευτεί να αποκαταστήσουμε τις αδικίες αυτές. Και θα τηρήσουμε την υπόσχεσή μας!» τόνισε.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε αναλυτικά στις προσπάθειες της κυβέρνησης για μεταρρυθμίσεις και για ανάκαμψη της οικονομίας. Ειδική αναφορά έκανε όμως στον τερματισμό του καθεστώτος της ατιμωρησίας. «Η παλιά “ατι��ωρησία” παίρνει τέλος. Πρώην μεγαλόσχημοι πιάνονται και λογοδοτούν. Και αυτό θα συνεχιστεί» διαβεβαίωσε.

Για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της κυβέρνησης ο πρωθυπουργός ανέφερε:

«Το τελευταίο διάστημα τολμήσαμε μεταρρυθμίσεις και αλλαγές που κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί τα τελευταία χρόνια. Κι ακόμα, δείξαμε πως αυτά που λέμε τα εννοούμε!
-Είπαμε ότι θα αποκαταστήσουμε την τάξη, κι αυτό ξεκίνησε...
-Είπαμε ότι θα βγάλουμε τις κουκούλες, κι αυτό ήδη άρχισε...
-Είπαμε ότι θα σταματήσουμε τη λαθρομετανάστευση.
-Είπαμε ότι θα σταματήσουμε το παραεμπόριο.
Κι αυτά άρχισαν... Βέβαια, είμαστε μόνο στην αρχή. Πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά. Αλλ�� όλοι βλέπουν πια τη διαφορά. Και δεν θα σταματήσουμε, αν δεν τελειώσουμε ό,τι αρχίσαμε...».

Ο κ. Σαμαράς κατέληξε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του:

«Εύχομαι από καρδιάς ενωμένοι να γιορτάσουμε απόψε το πέρασμα από τη χρονιά της μεγάλης δοκιμασίας, στη χρονιά της Ελπίδας. Κι ενωμένοι, όλοι μαζί, την κοινή αυτή ευχή να την κάνουμε πραγματικότητα από δω και στο εξής. Και στη νέα χρονιά και σε όλα τα επόμενα χρόνια... Το μπορούμε και το αξίζουμε! Καλή Χρονιά!».

​​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top