Κωνσταντοπούλου: Μέχρι χθες τον υπέθαλπαν, σήμερα αποφάσισαν να τον «θυσιάσουν»

«Συναλλάσονται ιδιοτελώς και εκ του ασφαλούς»

Για συναλλαγές εκ του ασφαλούς με ιδιοτελή κριτήρια και για «θυσία» του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, τον οποίο –όπως τονίζει- υπέθαλπαν μέχρι χθες, κάνει λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ανακοίνωσή της.

«Τα πρόσωπα και τα κόμματα που έκαναν την διαφθορά καθεστωτική δομή του κράτους, της οικονομίας και της πολιτικής, βρίσκονται, τότε όπως και τώρα, εντός των τειχών της εξουσίας και συναλλάσσονται ιδιοτελώς και εκ του ασφαλούς» τονίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την ��πόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ και τις κατηγορίες κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

«Έχουν απαράγραπτες ευθύνες, πολιτικές, ποινικές και αστικές, για τη σημερινή εξαθλίωση των πολιτών και τον πρωτοφανή ξεπεσμό της χώρας. Ευθύνες που προφανώς δεν περιορίζονται στο πρόσωπο του οποίου τις υπουργικές επιλογές και πολιτικές νομιμοποίησαν ασμένως και εξακολουθούν να εφαρμόζουν ευλαβικά, το πρόσωπο που μέχρι χτες υπέθαλπαν και που σήμερα αποφάσισαν να "θυσιάσουν", κατά την γνωστή πρακτική και μεθοδολογία έκνομων οργανώσεων. Μάταια προσπαθούν να αντλήσουν πολιτικά και δικονομικά οφέλη οι ενεχόμενοι από τη διαγραφή του γνωστού συνεργού τους» συμπληρώνει η ίδια και καταλήγει: «Ανάμεσα στα ανάλγητα φορολογικά μέτρα των μνημονίων και τη συνένοχη αδράνεια και διευκόλυνση της φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής μεγάλης κλίμακας εμπαίζεται το περί δικαίου αίσθημα και αποκαλύπτεται ο προσωπικός δόλος. Και η οργανωμένη σύμπραξη σε μια ακόμη μορφή προδοσίας της χώρας, του δημοσίου συμφέροντος και της λαϊκής εντολής».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top