ΑΥΤΟ είναι το πόρισμα των εισαγγελέων Πεπόνη – Μουζακίτη για τη λίστα Λαγκάρντ

Όλες οι καταθέσεις των ανθρώπων που την παρέλαβαν από το Παρίσι

ΑΥΤΟ είναι το πόρισμα των εισαγγελέων Πεπόνη – Μουζακίτη για τη λίστα Λαγκάρντ
Ολόκληρο το πόρισμα των οικονομικών εισαγγελέων, Γ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ δημοσιεύει σήμερα το Βήμα, όπως επίσης και τις καταθέσεις των ανθρώπων που πήγαν στο Παρίσι για να την παραλάβουν για δεύτερη φορά.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας, το cd που παρέλαβε η ελληνική κυβέρνηση από τις αρχές της Γαλλίας, περιέχει συνολικά 2.062 αρχεία, ενώ η φορητή το περιβόητο στικάκι usb που παρέδωσε ο Ε. Βενιζέλος στις αρχές περιέχει 2.059 αρχεία.

Ιδιαίτερη αξία για τη διαφορά αυτή που προέκυψε ανάμεσα στην πρώτη λίστα που παρελήφθηκε πριν από ένα περίπου χρόνο και στη δεύτερη που ήρθε τώρα στο φως έχει η κατάθεση του Διευθυντή στην Κεντρική Υπηρεσία του ΣΔΟΕ, κ. Ι. Φλωράτου, ο οποίος κατέθεσε:

«Προσωπικά υπέβαλα τα ακόλουθα ερωτήματα παρουσία των λοιπών μελών της επιτροπής.

Πρώτον εάν ο ψηφιακός δίσκος που παραλαμβάναμε είναι ακριβώς ίδιος με εκείνον που παρεδόθη την πρώτη φορά. Η απάντηση ήταν ναι.

Δεύτερον πόσα ονόματα περιέχει αριθμητικά. Η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι περιέχει δύο χιλιάδες εξήντα δύο (2.062) ηλεκτρονικούς φακέλους και ότι ο κάθε φάκελος περιέχει το προφίλ του ��αταθέτη».

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το πόρισμα των οικονομικών εισαγγελέωνΔιαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top