Προβοκάτσια εις βάρος του θεωρεί τυχόν αλλοίωση της λίστας ο Γ. Παπακωνσταντίνου!

Αιχμές για Βενιζέλο: ζητά να διερευνηθεί ποιος είχε κίνητρο να το πράξει!

Υπονοούμενα για προβοκάτσια εις βάρος του με την αλλοίωση της «λίστας Λαγκάρντ» αφήνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, σε νέα δήλωσή του, με αφορμή αυτή τη φορά την διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ, για το ίδιο ζήτημα.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σπεύδει να αποδώσει ευθύνες για τυχόν αλλοίωση της «λίστας Λαγκάρντ» προσωπικά στον ίδιο και προσθέτει:

«Αν η λίστα έχει πράγματι αλλοιωθεί, και πολύ περισσότερο με την αφαίρεση συγγενικών μου προσώπων, θα πρέπει η Δικαιοσύνη και οι διωκτικές αρχές να διερευνήσουν άμεσα ποιος είχε το κίνητρο να κάνει μια τόσο χοντροκομμένη αλλοίωση με στόχο την ενοχοποίησή μου».
Υποστηρίζει ακόμα ότι θα πρέπει να απαντηθεί το γιατί σταμάτησε η έρευνα που είχε ζητήσει ο ίδιος σχετικά με τα ονόματα της «λίστας Λαγκάρντ», διατυπώνοντας έτσι αιχμές για τον διάδοχό του στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλο.

​​​
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top