Επίθεση Δένδια σε ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη βίλα Αμαλία

«Αποτελεί όνειδος το να επιχαίρει για τις ύβρεις αντιεξουσιαστών»

Επίθεση Δένδια σε ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη βίλα Αμαλία
Πολιτική διαμάχη μεταξύ Νίκου Δένδια και ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσπάσει μετά από ανάρτηση της ιστοσελίδας left.gr.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η οποία πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, ανήρτησε μια είδηση για αποδ��κιμασίες κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έξω από το δημοτικό θέατρο της Κέρκυρας γιουχαρίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Μία από τις φιλαρμονικές της Κέρκυρας παρακολουθούσε ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Νίκος Δένδιας, όταν γιουχαρίστηκε από πολίτες. Μπήκε τρέχοντας στο αμάξι του και έφυγε με τη συνοδεία του».

Ο κ. Δένδιας απαντώντας μέσω του γραφείου Τύπου του υπουργείου δεν αρνήθηκε το συμβάν ωστόσο χαρακτήρισε όνειδος το να επιχαίρει ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της κομματικής του ιστοσελίδας για τις ύβρεις 4-5 αντιεξουσιαστών εναντίον του υπουργού Δημοσίας Τάξεως και συνέδεσε το γεγονός με την επιχείρηση της αστυνομίας στη βίλα Αμαλία.

«Το γεγονός ότι η κομματική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (left.gr) επιχαίρει για τις ύβρεις 4-5 αντιεξουσιαστών εναντίον του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια, χθες το βράδυ στην Κέρκυρα, λόγω της απόδοσης εκ νέου στο Δημόσιο και στον ελληνικό λαό της βίλας «Αμαλία», αποτελεί όνειδος για την ηγεσία του συγκεκριμένου κόμματος και σοβαρή οπισθοδρόμηση στον πολιτικό μας πολιτισμό. Τους το επαναλαμβάνουμε: η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Ο Νόμος θα επιβληθεί, η δημόσια περιουσία θα ανακτηθεί και θα περιφρουρηθεί» τονίζει ο κ. Δένδιας στην ανακοίνωσή του.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top