Πολιτική “θύελλα” για ένα… cd !!!

Η κόντρα για τη λίστα Λαγκάρντ συνεχίζεται...

Πολιτική “θύελλα” για ένα… cd !!!

​Η παραλαβή, για δεύτερη φορά, της λίστας Λαγκάρντ έχει προκαλέσει αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο , παρά το γεγονός ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς δεν έχουν ολοκληρώσει την επεξεργασία της!

Όπως αναφέραμε νωρίτερα στο star.gr, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, ερώτηση στη Βουλή ώστε να δοθούν εξηγήσεις για την τρίμηνη καθυστέρηση ανάκτησης της λίστας από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών. Παράλληλα ζητείται να δοθεί όλη η αλληλογραφία με τις γαλλικές Αρχές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του ζητά την απόδοση ευθυνών και υπογραμμίζει: "Οι ευθύνες αυτές δεν περιορίζονται μόνο στους άμεσα εμπλεκόμενους, Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο, αλλά και σε αυτούς οι οποίοι ακολούθησαν και έκαναν τα πάντα για να συγκαλυφθεί η υπόθεση. Ο λαός μας απαιτεί να μάθει και να αποδοθούν ευθύνες".

Πηγές της Ιπποκράτους υποστηρίζουν πάντως πως η έρευνα της λίστας θα δείξει ότι ήταν ορθοί οι χειρισμοί του Βενιζέλου, ενώ η Δημοκρατική Αριστερά εκτός του ότι ζητά πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, βλέπει θετικά και τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Τι και αν είναι γιορτινές μέρες… οι οικονομικοί εισαγγελείς θα συνεχίσουν την επεξεργασία και τη διασταύρωση των δεδομένων της λίστας, με τα πρώτα στοιχεία να αναμένονται σύμφωνα με δικαστικές πηγές την ερχόμενη Πέμπτη!!

Βίντεο mega

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top