Tσίπρας: Να είναι τα τελευταία στενάχωρα Χριστούγεννα

Λέει στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του

Tσίπρας: Να είναι τα τελευταία στενάχωρα Χριστούγεννα

Την πίστη του στις δυνάμεις του ελληνικού λαού, τον οποίον κάλεσε να μη χάσει την ελπίδα του, εξέφρασε, από το Μπουένος Αιρες, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του.

«Τούτες τις ώρες που ο λαός μας περνά τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα των τελευταίων χρόνων, η σκέψη μας και η δράση μας βρίσκεται στους πιο αδύναμους. Στόχος μας, να μη μείνει κανένας μόνος του στην κρίση. Να οργανώσουμε την αλληλεγγύη και την αντίσταση, να μην αφήσουμε την ελπίδα να σβήσει, να μη σκύψει κανείς το κεφάλι τούτη τη δύσκολη ώρα. Ώστε να μπορέσει να αντέξει ο λαός μας να οργανώσει τη μεγάλη του αντεπίθεση. Την αντεπίθεση της απελευθέρωσης από τον ζυγό του μνημονίου για να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον», ανέφερε ο κ. Τσίπρας και κατέληξε:

«Εύχομαι σε κάθε Eλληνίδα και σε κάθε Ελληνα, αυτά να είναι τα τελευταία στενάχωρα Χριστούγεννα που περνάμε. Γιατί ο λαός μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. Ένα μέλλον ανθρωπιάς, ένα μέλλον προκοπής και δικαιοσύνης. Είμαι βέβαιος ότι θα το καταφέρει».

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία επισκέπτεται την Αργεντινή, θα περάσει την ημέρα των Χριστουγέννων με εκπροσώπους της ομογένειας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top