Από τη χλιδή… στο κελί! Οι δύσκολες ώρες του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη!

Η αρρώστια, η προσπάθεια για αθώωση και οι… διάσημοι συγκρατούμενοι

Από τη χλιδή… στο κελί! Οι δύσκολες ώρες του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη!

​Η φράση «της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες» φαίνεται πως δεν παρηγορεί τον άλλοτε πανίσχυρο άντρα της Proton Bank… Ο λόγος για τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες περνά πολύ δύσκολες ώρες μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Εκεί φέρεται να συναντά καθημερινά τους δικηγόρους του οι οποίοι βλέπουν κατά μόνας, αφού σε αυτή τη φάση εμφανίζεται να έχουν μοιραστεί σε δύο στρατόπεδα με μάλλον προβληματικές σχέσεις μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τις περισσότερες ώρες της ημέρας πάντως ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης τις περνάει ξαπλωμένος καθώς λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί και βασίζεται στη βοήθεια των συγκρατουμένων του.

Μοιράζεται το κελί του με τον Λάκη Γαβαλά, τον επιχεριηματία και πρώην συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου Γ. Σαχπατζίδη και έναν ακόμη νεαρό. Συχνά τον βοηθάει και ο Σωτήρης Κρητικός, ο οποίος κρατείται για λαθρεμπόριο πετρελαίου!

Την ίδια στιγμή, όπως αποκάλυψε το STAR, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης επιχείρησε ένα τελευταίο deal με τη δικαιοσύνη την ώρα της απολογίας του.

Όπως αναφέραμε και χθες στο star.gr, o κ.Λαυρεντιάδης Φέρεται να δηλώνει για μια ακόμα φορά, την ετοιμότητά του και τη βούλησή του να συνδράμει, με κάθε αναγκαίο τρόπο, στην επιστροφή όλων των χρηματικών ποσών που διαθέτει προς αποπληρωμή και τακτοποίηση δανείων, που έχουν χορηγηθεί από την Proton Bank, που ανέρχονται σε περίπου 160.000.000 ευρώ παρά τη ρητή άρνησή του τελέσεως οποιουδήποτε αδικήματος!

Τα συγκεκριμένα χρήματα είναι δεσμευμένα στους λογαριασμούς του στην Ελβετία, από τον εισαγγελέα υπέρ του δημοσίου, ενώ αίσθηση προκαλούν οι αποστροφές ανώτατου στελέχους, κατηγορούμενου επίσης στην υπόθεση και προφυλακισμένου, ο οποίος περίπου λέει ότι η τρόικα είχε δώσει συγχαρητήρια στην Proton Bank.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top