Κεδίκογλου: ο Τσίπρας θέλει να σταματήσει η χρηματοδότηση της Ελλάδας

Για τη δήλωση Ήσυχου ότι η Βραζιλία δεν θα χρηματοδοτεί «πρόγραμμα φτώχειας»

Κεδίκογλου:  ο Τσίπρας θέλει να σταματήσει η χρηματοδότηση της Ελλάδας
Νέα σκληρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ύστερα από την κόντρα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη, που είχε προηγηθεί.
Αφορμή ήταν αυτή τη φορά οι δηλώσεις που φέρεται να έκανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ήσυχος από τη Βραζιλία, ο οποίος συνοδεύει τον κ. Τσίπρα στην επίσκεψή του στη Νότια Αμερική. Ο κ. Ήσυχος ανέφερε ότι «η Βραζιλία δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίζει να χρηματοδοτεί ένα πρόγραμμα που βυθίζει στη φτώχεια τον Ελληνικό λαό».

Δήλωση για την οποία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο κ. Τσίπρας βγήκε στο εξωτερικό για να υπονομεύσει τη χώρα και όχι για να τη διαφημίσει όπως θα όφειλε από τον θεσμικό του ρόλο. Έκανε ένα πολυδάπανο ταξίδι στη Λατινική Αμερική για να πείσει τον Βραζιλιάνο Πρόεδρο να σταματήσει τη χρηματοδότηση της χώρας μας μέσω του ΔΝΤ. Μέχρι προχθές κατηγορούσε την Κυβέρνηση ότι δεν πήρε την δόση. Σήμερα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να την ματαιώσει. Σήμερα ο κ. Τσίπρας ξεσκεπάστηκε στα μάτια και του τελευταίου Έλληνα…».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top