«Σε θέση μάχης» κάλεσε η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ τις δυνάμεις του κόμματος

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση

«Σε θέση μάχης» κάλεσε η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ τις δυνάμεις του κόμματος
Σε θέση μάχης κάλεσε όλες τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ η Γραμματεία του κόμματος κατά τη σημερινή της συνεδρίαση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αναλήφθηκε η δέσμευση το κόμμα τους «να βάλει τέλος στην τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή που σπέρνουν οι μνημονιακές συνταγές». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «η στέγη, η τροφή, η υγεία, η παιδεία, η θέρμανση, η ενέργεια είναι αναφαίρετα δικαιώματα και δεν πρέπει να λείψουν από κανέναν πολίτη».

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι «επιτίθεται με μανία στα εισοδήματα και την περιουσία του λαού» και ότι σε αντιδιαστολή «μόνο μία κυβέρνηση της Αριστεράς που «στηρίζει και στηρίζεται από την κοινωνία μπορεί να δώσει ανάσα, προοπτική, διέξοδο για το λαό και τη χώρα».

Στο ίδιο πνεύμα αναφέρεται ότι «όσο και αν η κυβέρνηση επιχειρεί να κάμψει την αντίσταση και τους αγώνες του λαού επιχειρώντας την υποβάθμιση της Βουλής, χρησιμοποιώντας πρακτικές αντιδημοκρατικής εκτροπής, αξιοποιώντας τις δυνάμεις καταστολής, χρησιμοποιώντας επικοινωνιακή τρομοκρατία σε όσους τολμούν να αντισταθούν, η αγωνιστική απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε κάθε χώρο και επίπεδο θα ενδυναμώσει τις αντιστάσεις».

Κατά τη συνεδρίαση της γραμματείας συζητήθηκαν μια σειρά από μέτρα οργανωτικής συγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στην πρώτη συνεδρίαση του 2013 και στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής τον Ιανουάριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top