Τσίπρας: Διαλύει το κράτος ο Σαμαράς

«Η ανάπτυξη δε μπορεί να έρθει με νέες απολύσεις»

Τσίπρας: Διαλύει το κράτος ο Σαμαράς
Για διάλυση του κράτους και των κοινωνικών υπηρεσιών κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά περί διοικητικής μεταρρύθμισης μετά την επίσκεψή του στο αρμόδιο υπουργείο.

«Η ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει ούτε με νέες απολύσεις, ούτε με την κατεδάφιση των κρατικών και κοινωνικών δομών» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανακοίνωσή του.

«Ο δημόσιος τομέας, μέσω της ανασυγκρότησής του και του επαναπροσανατολισμού του προς την εξυπηρέτηση των κοινωνικών αναγκών, μπορεί να παίξει έναν πρωτεύοντα ρόλο στην ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή, την προστασία της εργασίας και τη στήριξη των ασθενέστερων στρωμάτων» καταλήγει η ανακοίνωση.

Τελείωσε τις επαφές στη Βραζιλία, δεύτερος σταθμός Αργεντινή

«Η έξοδος από την κρίση δεν μπορεί να γίνει με μνημόνια λιτότητας» δήλωσε, εξάλλου, ο Αλέξης Τσίπρας μετά το πέρας των επαφών του στη Βραζιλία.

«Οι επαφές μας με τις πολιτειακές και πολιτικές αρχές της Βραζιλίας, της 5ης ισχυρότερης οικονομίας στον κόσμο επιβεβαιώνουν την αρχική μας εκτίμηση ότι η χώρα μπορεί να βρει ισχυρούς συμμάχους στη γεωπολιτική σκακιέρα αν χαράξει μια ενεργητική και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική» συμπλήρωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος αναχώρησε για την Αργεντινή, τον δεύτερο σταθμό της περιοδείας του στη νότια Αμερική.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top