Απέδωσε το ταξίδι της Κεφαλογιάννη στο Παρίσι! Επετεύχθη συμφωνία με ATOUT FRANCE

Για την ενίσχυση του Τουρισμού!

​​Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε χθες στο Παρίσι, με τον γενικό διευθυντή της ΑΤOUT FRANCE (φορέα αντίστοιχο με τον ΕΟΤ) κ. Christian Mantei και συζήτησαν την προοπτική ευρείας συνεργασίαςτων δυο Τουριστικών Οργανισμών.

Αναφέρθηκαν σε θέματα όπως: η συστηματική ανταλλαγή πληροφόρησης σε επίπεδο τουριστικής τεχνογνωσίας, η ανάληψη πρωτοβουλιών που θα στηρίξουν την ποιοτική αναβάθμιση υπηρεσιών, η ανάπτυξη των νέων μορφών τουρισμού και η σταδιακή δρομολόγηση κοινών δράσεων με στόχο την ενίσχυση των τουριστικών σχέσεων των δύο χωρών και την αύξηση των επισκεπτών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη συνάντηση αποφα��ίστηκε η υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας με την ATOUT FRANCE, στο οποίο περιλαμβάνεται η παροχή τεχνογνωσίας, προς την χώρα μας, ενώ παράλληλα συμφωνήθηκε και η δρομολόγηση περαιτέρω ενεργειών που θα στηρίξουν την συνεργασία των δύο πλευρών στα θέματα του τουρισμού.

Επισημαίνεται, ότι η ΑTOUT FRANCE έχει πραγματοποιήσει στη Γαλλία δεκάδες έρευνες για την ανάπτυξη του Γαλλικού τουρισμού και έχει αποκτήσει εμπειρία που θεωρείται σημαντική για την ανάπτυξη των τουριστικών αγορών , οπότε και μπορεί να αξιοποιηθεί από την Ελλάδα και να λειτουργήσει συμπληρωματικά στις όσες ενέργειες έχει ήδη δρομολογήσει το υπουργείο και συνεχίζει να προγραμματίζει με στόχο την πολύπλευρη αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού.

Στο τέλος της συνάντησης η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη εξέφρασε την ικανοποίηση της για την πολύ καλή συνεργασία που είχε με τον κ. Christian Mantei, τονίζοντας ότι «η υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου αποτελεί την αρχή μιας ουσιαστικής συνεργασίας η οποία και θα συμβάλλει στην προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top