Μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη στην ατζέντα της συνάντησης των τριών αρχηγών

Στο τραπέζι και η βελτίωση της συνοχής της κυβέρνησης

Η ανάγκη για την εφαρμογή και τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων όπως και η προσπάθεια για την ανάπτυξη, προκειμένου να «ξαναπάρει μπρος» η οικονομία, βρίσκονται στην ατζέντα της συνάντησης των τριών αρχηγών των κομμάτων τα οποία στηρίζουν την κυβέρνηση, η οποία ξεκίνησε στις 8 μ.μ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός επιμένει στη θέση του ότι δεν πρέπει να μη χαθεί ούτε μία ημέρα, ώστε να αξιοποιηθούν τα οφέλη από την αλλαγή κλίματος απέναντι στην Ελλάδα, τόσο από την Ε.Ε. όσο και από τις αγορές.

«Αγκάθι» πάντως και της σημερινής σύσκεψης των Σαμαρά-Βενιζέλου- Κουβέλη αναμένεται να αποτελέσει το ζήτημα της εσωτερικής συνοχής της κυβέρνησης και της ανάγκης καλύτερου συντονισμού της, καθώς εξακολουθούν να παρατηρούνται φαινόμενα ελλειμματικής ενημέρωσης, αλλά και αποστασιοποίησης από κυρίαρχες κυβερνητικές επιλογές. Στη συνάντηση δεν αποκλείεται επίσης να συζητηθεί το πρόβλημα που προέκυψε με την είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Βίντεο Star
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top