Και ο διαγραμμένος Γ. Κουτσούκος υπέβαλλε αίτηση επανεγγραφής στο ΠΑΣΟΚ

Στον δρόμο που χάραξε ο Σκανδαλίδης…

Αίτ��ση επανεγγραφής kat;euese σήμερα στην Τ.Ο. Αμαλιάδας του ΠΑΣΟΚ ο διαγραμμένος από αυτό και ανεξάρτητος βουλευτής Ηλείας σήμερα Γιάννης Κουτσούκος, ο οποίος έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του κόμματος «στον κοινό αγώνα επανασύστασής του».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής είχε διαγραφεί από κοινοβουλευτική ομάδα και κόμμα γιατί ψήφισε «παρών» στην ψηφοφορία της 7ης Νοεμβρίου για τα νέα μέτρα.

Στην σχετική επιστολή του αναφέρει ότι «είναι ίσως η τελευταία μας ευκαιρία για να ανασυγκροτήσουμε το κίνημά μας και σ’ αυτήν την κατεύθυνση χρειάζεται να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις» και εξέφρασε τη λύπη του, επειδή «παρά τη θέλησή μου, δεν βρίσκομαι σήμερα μαζί σας ώστε να καταθέσω τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου προκειμένου να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων μας». Ο κ. Κουτσούκος εξέφρασε επίσης την επιθυμία να συμμετάσχει ξανά στις διαδικασίες της Τ.Ο. Αμαλιάδας.

Να σημειωθεί ότι την ίδια πρακτική είχε ακολουθήσει προηγουμένως ο επίσης διαγραφείς από το ΠΑΣΟΚ Κ. Σκανδαλίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top