Ντοκουμέντο star.gr: Ο Πάνος Καμμένος έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

«Τούρμπο» ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τεστάρει… αυτοκίνητο!

Ντοκουμέντο star.gr: Ο Πάνος Καμμένος έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί
Μπορεί τώρα, ως οδηγός του… λεωφορείου που λέγεται Ανεξάρτητοι Έλληνες, να δυσκολεύεται έχοντας μπροστά ανηφόρες και κλειστές στροφές, ωστόσο κάποτε ο Πάνος Καμμένος κατάπινε τα χιλιόμετρα δέκα-δέκα! Κυριολεκτικά όμως, καθώς οδηγούσε σε test drive και δοκίμαζε το Audi A3 turbo μαζί με το δημοσιογράφο του Star και διευθυντή –τότε- του περιοδικού MotorNews, Βαγγέλη Γκούμα.

καμμενος-6.jpg

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες-ντοκουμέντο, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων πριν από 14 χρόνια (νεοεισερχόμενος βουλευτής τότε) έκανε test drive στο νέο (εκείνη την εποχή) Audi A3 και παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο του Star, καταγράφοντας τις εντυπώσεις του.

καμμενοσ-3.jpg



«Ο κινητήρας του είναι το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζει τον οδηγό σε αυτό το αυτοκίνητο. Αν και διαθέτει στροβιλοσυμπιεστή, αντίθετα με άλλα αυτοκίνητα στα οποία η δύναμη εμφανίζεται απότομα και ψηλά, στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο η παροχή μέγιστης ισχύος γίνεται προοδευτικά και ήρεμα, σε σημείο μάλιστα που ο οδηγός να νομίζει ότι κάτω από το καπό υπάρχει ατμοσφαιρικός κινητήρας» περιέγραφε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, ο οποίος έχει το DNA του… «ραλίστα» αφού αγαπά τα γρήγορα αυτοκίνητα.

καμμενοσ-4.jpg



Στις φωτογραφίες βλέπετε τον κ. Καμμένο να φωτογραφίζεται δίπλα στο αυτοκίνητο αλλά και από τη θέση του οδηγού. Η κίνηση τότε του βουλευτή της ΝΔ ήταν πρωτοποριακή αλλά σχολιάστηκε θετικά από τον Τύπο. Που να ήξερε κανείς πως κάποτε με την ίδια και... μεγαλύτερη ταχύτητα που οδηγούσε το Audi, θα αποχωρούσε από τη ΝΔ και θα πατούσε γκάζι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

καμμενος-1.jpg

Τις φωτογραφίες ανέσυρε από το αρχείο του ο τότε αρχισυντάκτης του περιοδικού και πολύ καλός συνάδελφος ο Βασίλης Σαρημπαλίδης ο οποίος ήταν και η «ψυχή» του περιοδικού.
​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top