Μήνυμα Σαμαρά σε πολυεθνικές: Επενδύστε στην Ελλάδα

«Ξεκίνησε η μάχη για την ενίσχυση της ρευστότητας»

Μήνυμα Σαμαρά σε πολυεθνικές: Επενδύστε στην Ελλάδα
Ξεκάθαρο μήνυμα να επενδύσουν στην Ελλάδα έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς στους 13 εκπροσώπους πολυεθνικών κολοσσών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στη συνάντηση που έλαβε χώρα νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Παρουσία του Γιάννη Στουρνάρα και του Κωστή Χατζηδάκη, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι υπάρχει σαφής βελτίωση της ανταγωνιστικότητας στη χώρα μας και αυτό φαίνεται -όπως εξήγησε- από τα δημοσιονομικά μεγέθη.

Παράλληλα, διαμήνυσε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές προκειμένου να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ενώ υπογράμμισε ότι το θέμα της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ έχει λήξει οριστικά.

«Ο πρωθυπουργός είχε καλέσει εδώ τους επικεφαλής όλων των μεγάλων πολυεθνικών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα για να τους πει ότι τώρα που ξεκαθαρίζει το μακροοικονομικό περιβάλλον, η Ελλάδα χρειάζεται άμεσα επενδύσεις, ανάπτυξη και θέσεις εργασίας. Τους ακούσαμε και μας ακούσανε. Προσπαθούμε και αίρουμε όλα τα εμπόδια που αφορούν την επιχειρηματικότητα» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνάντηση.
​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top