Χρυσή Αυγή: «Κοινός συκοφάντης ο Στρατούλης»

Διαψεύδει κατηγορηματικά την βίαιη επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Χρυσή Αυγή: «Κοινός συκοφάντης ο Στρατούλης»

«Κοινό συκοφάντη» χαρακτηρίζει η Χρυσή Αυγή το Δημήτρη Στρατούλη, μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, από μέλη του κόμματος του Μιχαλολιάκου, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Να σας θυμίσουμε, πως το απόγευμα της Κυριακής, και ενώ ο Δημήτρης Στρατούλης βρισκόταν στον αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος, δέχθηκε βίαια επίθεση από τρία άτομα, που όπως λέει, του δήλωσαν ότι είναι «μέλη της Χρυσής Αυγής», και στη συνέχεια τον απείλησαν πως «τώρα θα σε σκοτώσουμε», γρονθοκοπώντας τον άγρια στο κεφάλι.

Την επίθεση, καταδίκασε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.

Σε ανακοίνωση της, η Χρυσή Αυγή αναφέρει:

«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή της στο εν λόγω περιστατικό και καταγγέλλει σαν κοινό συκοφάντη τον Στρατούλη».

Και προσθέτει:

«Πως ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ήταν «μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» αυτοί που επιτέθηκαν στον βουλευτή του; Φυσικά και δεν το ξέρει!

Τους πόνεσε πολύ η συγκέντρωση και η πορεία στη Νίκαια και δεν ξέρουν τι λένε. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαψεύδει κατηγορηματικά τους συκοφάντες της και για όλους αυτούς που προσπάθησαν να σταματήσουν το Εθνικιστικό ποτάμι στην Νίκαια στέλνει ένα μήνυμα:

ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΒΑΘΕΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top