Ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την άγρια επίθεση στο Δημήτρη Στρατούλη

Κάνουν λόγο για «φασιστικές, βίαιες και τρομοκρατικές επιθέσεις»

Ομόφωνα καταδίκασε ο πολιτικός κόσμος, τηνάγρια επίθεση στο Δημήτρη Στρατούλη το απόγευμα της Κυριακής, από μέλη της Χρυσής Αυγής όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση βίας και τρομοκρατίας μελών της Χρυσής Αυγής κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη.

Το ΠΑΣΟΚ άλλωστε έχει αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την καταδίκη του νεοναζισμού και της κοινωνικής και ρατσιστ��κής βίας καλώντας όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου σε συσπείρωση και ενότητα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ΔΗΜΑΡ, αναφέροντας ότι:

«Καταδικάζει απερίφραστα τη χουλιγκανική επίθεση σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

Οι φασιστικές επιθέσεις αποτελούν πλήγμα για την πολιτική ομαλότητα και ενισχύουν τον κύκλο της βίας στην καθημερινότητα.

Όσοι ενθαρρύνουν τέτοιες πρακτικές να είναι σίγουροι ότι θα βρουν απέναντί τους όλον το δημοκρατικό κόσμο, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top