Τράβηξε το αυτί του Καραχάλιου η Όλγα!

Και καλά του έκανε...

Τράβηξε το αυτί του Καραχάλιου η Όλγα!

​«Έξω φρενών» έγινε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με το γνωστό και μη εξαιρετέο γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Νίκο Καραχάλιο που είναι γνωστός για τα ατελείωτα πάρτι, τα φλας με την Εύα Καϊλή και τα συνθήματα στο Καραϊσκάκη!

Η κα Κεφαλογιάννη πήρε ανάποδες με τον Νίκο από την Κυψέλη που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη Μύκονο και τις ωραίες γυναίκες, όταν έμαθε πως ο γραμματέας τα έκανε «μαντάρα» στη στελέχωση των γραφείων του ΕΟΤ στο εξωτερικό αλλά και επειδή αντί για τους τουρίστες φρόντισε να εξυπηρετήσει ένα… πασίγνωστο μοντέλο!

Όλα ξεκίνησαν όταν η κα Ολγα Κεφαλογιάννη έμαθε ότι ο ΕΟΤ πλήρωσε το εισιτήριο της πρώην μοντέλας και γυμνάστριας Γιάννας Νταρίλη για να έρθει από την Αμερική στα εγκαίνια μιας έκθεσης, ενώ την ίδια στιγμή τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό παραμένουν ακέφαλα παρότι οι σχετικές προκηρύξεις είναι έτοιμες από τον περασμένο Μάιο!

Η κα Κεφαλογιάννη τα πήρε τόσο πολύ με την υπερβολική αγάπη του γραμματέα στον… αθλητισμό, που μάλλον για αυτό δεν τον είδαμε στην παρουσίαση του Χωροταξικού Σχεδίου για τον Τουρισμό!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top