Κύριε Βενιζέλε ακούτε; Νέο κόμμα ετοιμάζει το 2013 ο Λοβέρδος!

Αποκαλύψεις από τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ για ΕΟΠΥΥ, φορολογικό και κυβέρνηση !

Την πρόθεσή του να προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος το 2013 εξέφρασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε τη δημιουργία της κίνησης «ΡΙΚΣΣΥ» (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας).

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ.Λοβέρδος απέφυγε να αποκαλύψει τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν το νέο κόμμα, τονίζοντας ότι: «η συζήτηση για τα πρόσωπα είναι αλαζονική» και απλά σημείωσε ότι το 70% με 80% των ανθρώπων που θα το πλαισιώσουν θα είναι νέα πρόσωπα.

Στόχος του όπως είπε είναι να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας.

Αναφερόμενος στον ΕΟΠΥΥ ο κ.Λοβέρδος έκανε λόγο για την «πιο μεγάλη του ενέργεια», εκφράζοντας την πεποίθηση πως ως υπουργός υγείας πέτυχε τους βασικούς στόχους. Ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι το πρόβλημα χρηματοδότησης δεν είναι του ΕΟΠΥΥ αλλά της Ελλάδας. Είπε ακόμα ότι αν δεν γίνονταν ο ΕΟΠΥΥ, θα δίνονταν μεν οι συντάξεις, αλλά δε θα υπήρχε περίθαλψη.

Σχολιάζοντας το νέο φορολογικό ο κ. Λοβέρδος , είπε ότι η αναλγησία των τελευταίων 20-30 ετών έφερε την ανάγκη να έρθουν αυτά τα φορολογικά μέτρα. Ερωτώμενος για το αν θα το ψηφίσει, ο πρώην υπουργός τόνισε πως πρώτα θα το αξιολογήσει, εξηγώντας ωστόσο ότι δεν έχει την πρόθεση να ωθήσει την κυβέρνηση σε εκλογές, καθώς ο λαός δε θέλει εκλογές.

Τέλος, ο κ. Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι η συμμετοχή του σε κυβερνήσεις έχει τελειώσει.

Δείτε το βίντεο από την Πρώτη Γραμμή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top