Κύριε Βενιζέλε ακούτε; Νέο κόμμα ετοιμάζει το 2013 ο Λοβέρδος!

Αποκαλύψεις από τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ για ΕΟΠΥΥ, φορολογικό και κυβέρνηση !

Κύριε Βενιζέλε ακούτε; Νέο κόμμα ετοιμάζει το 2013 ο Λοβέρδος!

Την πρόθεσή του να προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος το 2013 εξέφρασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε τη δημιουργία της κίνησης «ΡΙΚΣΣΥ» (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας).

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ.Λοβέρδος απέφυγε να αποκαλύψει τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν το νέο κόμμα, τονίζοντας ότι: «η συζήτηση για τα πρόσωπα είναι αλαζονική» και απλά σημείωσε ότι το 70% με 80% των ανθρώπων που θα το πλαισιώσουν θα είναι νέα πρόσωπα.

Στόχος του όπως είπε είναι να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας.

Αναφερόμενος στον ΕΟΠΥΥ ο κ.Λοβέρδος έκανε λόγο για την «πιο μεγάλη του ενέργεια», εκφράζοντας την πεποίθηση πως ως υπουργός υγείας πέτυχε τους βασικούς στόχους. Ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι το πρόβλημα χρηματοδότησης δεν είναι του ΕΟΠΥΥ αλλά της Ελλάδας. Είπε ακόμα ότι αν δεν γίνονταν ο ΕΟΠΥΥ, θα δίνονταν μεν οι συντάξεις, αλλά δε θα υπήρχε περίθαλψη.

Σχολιάζοντας το νέο φορολογικό ο κ. Λοβέρδος , είπε ότι η αναλγησία των τελευταίων 20-30 ετών έφερε την ανάγκη να έρθουν αυτά τα φορολογικά μέτρα. Ερωτώμενος για το αν θα το ψηφίσει, ο πρώην υπουργός τόνισε πως πρώτα θα το αξιολογήσει, εξηγώντας ωστόσο ότι δεν έχει την πρόθεση να ωθήσει την κυβέρνηση σε εκλογές, καθώς ο λαός δε θέλει εκλογές.

Τέλος, ο κ. Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι η συμμετοχή του σε κυβερνήσεις έχει τελειώσει.

Δείτε το βίντεο από την Πρώτη Γραμμή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top