Συνεννοημένοι ήταν;; Και νέα παραίτηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες!

Επιστολή-βόμβα από τον Γεν.Γραμ του κόμματος Μιχάλη Γιαννάκη

Συνεννοημένοι ήταν;; Και νέα παραίτηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες!

​Το βαρύ κλίμα συνεχίζεται και σήμερα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, από τους οποίους αποχώρησε σήμερα ένα ακόμη στέλεχος, ο γενικός γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Γιαννάκης.

Στην επιστολή της παραίτησής του, ο κ. Γιαννάκης μιλά για «ιδιοτελείς μεθοδεύσεις» και για «παρορμητικές αποφάσεις που ουδεμία σχέση είχαν με τη λογική, την ψυχή και το σώμα του κινήματος».

«Δυστυχώς, επικράτησε ο παρορμητισμός και η προχειρότητα» τονίζει και προσθέτει: «Δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω τον 'οποιονδήποτε' να παίξει με την αξιοπρέπεια όλων όσοι αφιέρωσαν τους εαυτούς τους στην κοινή προσπάθεια αποδέσμευσης από τη μέγγενη των μνημονίων και της τρόικας. Η παραίτησή μου από μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δεν αποτελεί παραίτηση και υποχώρηση από τις αρχές και τις θέσεις μου. Ακριβώς το αντίθετο»

Η παραίτηση του κ.Γιαννάκη αυξάνει τη λίστα των πρώην συντρόφων του Πάνου Καμμένου, αφού ήδη 4 κορυφαία στελέχη έχουν αποχωρήσει το κόμμα !

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο οποίος καλείται να δώσει αύριο εξηγήσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, μιλώντας σήμερα στο πρωινό του Ant1 δήλωσε: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε καποιες αρχές τις οποίες δεν έχουμε παραβεί ούτε θα παραβούμε. Είμαστε ένα κίνημα που χωράει όλο τον δημοκρατικό χώρο. Όσοι αντέχουν συνεχίζουν μαζί μας, όσοι δεν αντέχουν, καλό ταξίδι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top