Xmas love! Βαξεβάνης σε Μουρούτη: Έχεις σχέση με το Μήτσο τον οδηγό σου!!!

Πήρε φωτιά το twitter από τα πυρά του δημοσιογράφου και του συνεργάτη του Σαμαρά

Xmas love! Βαξεβάνης σε Μουρούτη: Έχεις σχέση με το Μήτσο τον οδηγό σου!!!

«Σφάχτηκαν» μέσω Twitter ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης και ο διευθυντής στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης. Αφορμή για τον «ηλεκτρονικό καυγά» στάθηκε ένα σχόλιο του κ.Βαξεβάνη πως ο πρωθυπουργός έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό.

Ο Μουρούτης αφού ανάρτησε ξανά το σχόλιο του δημοσιογράφου, απάντησε: «Μέχρι κι εσείς έχετε γράψει το αντίθετο, πώς ξεχνά η “διεισδυτική δημοσιογραφία”…».

Η αντίδραση του Βαξεβάνη ήταν άμεση. «Την κατάντια της διακυβέρνησης αυτής, πέρα από τα οικονομικά στοιχεία τη δείχνει ότι εκπροσωπείτε τον πρωθυπουργό», έγραψε ο δημοσιογράφος και τότε ο συνεργάτης του πρωθυπουργού έγραψε πως ο Βαξεβάνης δεν σχολιάζει ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μισθοδοτούνται στην βελγική τράπεζα KBC, αφήνοντας αιχμή εναντίον του ευρωβουλευτή κ. Νίκου Χουντή από τη δήλωση «πόθεν έσχες» του οποίου άντλησε την πληροφορία για τον τραπεζικό λογαριασμό.

"Ο σύντροφος της κας Δούρου, πριν γράψει κάτι θα όφειλε να κάνει ρεπορτάζ. Αλλά ξέχασα, ρεπορτάζ κάνουν άλλοι όχι ο κ. Βαξεβάνης. Του επαναλαμβάνω ότι ο Πρωθυπουργός δεν είναι σαν τους ομοίους του κ. Βαξεβάνη. Οι μισθοί όλων των Ευρωβουλευτών κατατίθεντο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην συγκεκριμένη τράπεζα μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Πρόκειται για χρήματα αποκλειστικά και μόνο από τους μισθούς του Α.Σαμαρά ως Ευρωβουλευτή. Όταν, όμως όλοι οι όμοιοι - φίλοι του κ. Βαξεβάνη έβγαζαν τα λεφτά τους έξω, ο Πρωθυπουργός για να σηματοδοτήσει την εμπιστοσύνη του στην Ελλάδα τα έφερνε μέσα. Στο υποκατάστημα της ΕΤΕ στην Βουλή. Αυτά τα ξέρει ο κ. Βαξεβάνης, τα έχει γράψει αλλά ρίχνοντας λάσπη, πιστεύει ότι κάτι θα μείνει... Για παράδειγμα δεν λέει ότι όλοι οι αγαπημένοι του ΕυρωΒουλευτές του Σύριζα διατηρούν λογαριασμό στην ίδ��α τράπεζα... Δεν θα του επιτρέπω από δω και πέρα παρά τις ύβρεις του προς το πρόσωπό μου, οι ασυναρτησίες του να μένουν αναπάντητες. Θα παίρνει την απάντησή του ακόμα και αν μέσα στον αυτοδιασυρμό του με καθυβρίζει!" έγραψε στο facebook ο συνεργάτης του πρωθυπουργού.

samaras33.jpg

«Πού θα τον είχε αφού ως ευρωβουλευτής ζει στο Βέλγιο; Στην Πειραιώς του κουνιάδου σας;» ανταπάντησε ο Βαξεβάνης, για να πάρει την απάντηση πως δεν έχει κότσια.

Αυτό ήταν που έκανε έξαλλο τον δημοσιογράφο. Με οργισμένο ύφος ο Βαξεβάνης έγραψε στον Μουρούτη: «Βρε ανόητε γράφεις στο ίντερνετ ότι έχω σχέση με τη Δούρου; Ό,τι σου κατέβει; Δηλαδή να πω ότι εσύ έχεις με τον Μήτσο τον οδηγό σου;»!

Η ανταλλαγή «πυρών» έληξε με τον συνεργάτη του πρωθυπουργού να επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς και να διευκρινίζει ότι απεκάλεσε την κ. Δούρου πολιτική σύντροφο του δημοσιογράφου!!

LEONSdddag.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top