Δεκάδες σελίδες για τα ακίνητα της Άννας Νταλάρα και του Θόδωρου Πάγκαλου!

Ζαλίζει η περιουσία τους!! Πάρτε λίγο νερό, θα σας χρειαστεί!

Δεκάδες σελίδες για τα ακίνητα της Άννας Νταλάρα και του Θόδωρου Πάγκαλου!

«Δεν ξέρει τι έχει» σε… ακίνητα η πρώην υφυπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, Άννα Νταλάρα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας για τη περιουσιακή κατάσταση των πολιτικών!

Μάλιστα η ακίνητη περιουσία της είναι τόσο μεγάλη που χρειάστηκαν ούτε 1 , ούτε 2 αλλά 5 σελίδες του «πόθεν έσχες» για να καταγραφούν! Πρόκειται συνολικά για 59 ακίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι οικίες στις Κυκλάδες και... δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία!

Αναλυτικά, το σύνολο της ακίνητης περιουσίας: 7 πάρκινγκ, 4 οικόπεδα, 8 αγροτεμάχια, 4 δασικές εκτάσεις, 4 διαμερισμάτα, 27 οικίες(!), 2 αποθήκες και 3 ακίνητα χαρακτηρισμένα ως «άλλες περιπτώσεις».

Συνολικά, ως οικογενειακό εισόδημα, η κ. Νταλάρα έχει στην κατοχή της: Στη Σύρο 7 οικίες, 1 πάρκινγκ, 2 αγροτεμάχιο / 1 αγροτεμάχιο στην Αντίπαρο / 1 οικία και ένα οικόπεδο στην Πάρο / 3 οικίες στη Βορ. Κυνουρία στην Αρκαδία / 4 δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία /4 διαμερίσματα στην Αττική!

Επίσης η κα Νταλάρα κατέχει ομόλογα αξίας 432.000 ευρώ, έχει χιλιάδες αμοιβαία κεφάλαια δικά της αξίας 1,17 εκατ.ευρώ και καταθέσεις ύψους 980.000 ευρώ.

Ο σύζυγος της αγόρασε αυτοκίνητο 3779 κυβικών αξίας 99.830 ευρώ

Παράλληλα, έχουν σκάφος αναψυχής από το 2008.

Είναι βέβαια γεγονός ότι η κ. Νταλάρα εμφανίζεται να έχει στην κατοχή της μεγάλη ακίνητη περιουσία και υψηλές καταθέσεις, αλλά ο σύζυγός της και γνωστός ερμηνευτής Γιώργος Νταλάρας είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες τις δύο τελευταίες δεκαετίες...

Και ο Θ. Πάγκαλος εμφανίζει τεράστια ακίνητη περιουσία, την οποία όπως ο ίδιος ομολόγησε πρόσφατα προσπαθεί να ξεφορτωθεί αλλά δε μπορεί! Πιο συγκεκριμένα ο κ.Πάγκαλος έχει 53 ακίνητα στους Νομούς Αττικής, Κυκλάδων και Ευβοίας!

pagkalos1.jpg

pagkalos2.jpg

Επίσης πέραν της βουλευτικής αποζημίωσης, ο κ.Πάγκαλος έχει πάνω από 330.000 ευρώ, ενώ οι κοινές με τη σύζυγό του καταθέσεις ανέρχονται σε 150.000 ευρώ. Η σύζυγός του, εξάλλου, πούλησε έναντι 5.000 ευρώ ΙΧ 2.400 κυβικών και αγόρασε νέο, 3.000 κυβικών, έναντι 53.000 ευρώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top