Market Pass: Έγιναν ήδη εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις!   

Για τους δικαιούχους για τους οποίους άνοιξε η πλατφόρμα  

Εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις έχουν ήδη γίνει για το Market Pass, καθώς άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα για τους δικαιούχους που έχουν ΑΦΜ που λήγει από το 1 ως το 4. 

Market Pass: Απαραίτητο το NFC για να λάβετε το σύνολο της επιδότησης

Όπως δήλωσε στο Star o υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, υποβάλλονται 10 αιτήσεις το δευτερόλεπτο και πριν καν κλείσει το πρώτο 24ωρο, οι αιτήσεις ξεπερνούν ήδη τις 300.000.

Πού θα είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ο Πιερρακάκης με απόφαση Μητσοτάκη

Τα... SOS του Μarket Pass

H 6μηνη επιδότηση κλιμακώνεται από τα 132 ως 600 ευρώ ανάλογα με τα μέλη του νοικοκυριού. ;Eμια Τετραμελής οικογένεια δικαιούται 52 ευρώ τον μήνα ή 312 ευρώ συνολικά. 

Market Pass: Οι αιτήσεις και οι προθεσμίες  

Market Pass: Από την Παρασκευή αιτήσεις και μέσω ΚΕΠ

Οι πολίτες έχουν δύο επιλογές:  

Η πρώτη είναι η πίστωση του ποσού στην ψηφιακή κάρτα στο κινητό. Σε αυτή την περίπτωση θα λάβουν το 100%  της ενίσχυσης. Υπάρχει όμως και η κατάθεση στην τράπεζα όπου θα πάρουν το 80% του ποσού που δικαιούνται. 

Προσοχή! Όσοι είναι δηλωμένοι ως φιλοξενούμενοι στη φορολογική δήλωση, δεν δικαιούνται επιδότησης και προστίθενται στα μέλη νοικοκυριού. 

Η προθεσμία για το market pass είναι μέχρι τις 15 Μαρτίου. Οι πληρωμές θα γίνουν ως τις 3 Μαρτίου για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι τέλος του μήνα και έως τις 20 Μαρτίου για αιτήσεις έως τις 15 Μαρτίου.