Δήμητρα Λιάνη για Γιώργο Παπανδρέου: «Διχάζει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ»

Κάνει λόγο για «προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο με την Τουρκία»

Σε μια σκληρή ανάρτηση για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ προχώρησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Ο κύβος ερρίφθη: Ο Γ. Παπανδρέου έβδομος υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Η Δήμητρα Λιάνη σε τρισάγιο στο μνήμα του Ανδρέα Παπανδρέου το 2020- φωτογραφία Eurokinissi

Η Δήμητρα Λιάνη σε τρισάγιο στο μνήμα του Ανδρέα Παπανδρέου το 2020- φωτογραφία Eurokinissi

H σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του (σ.σ. Γιώργου Παπανδρέου), και τον κατηγορεί ότι «διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: "να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στην Τουρκία"».

Υποψηφιότητα Γ. Παπανδρέου: Ολόκληρη η ανάρτηση της Δήμητρας Λιάνη

Η σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου προχώρησε σε μια σκληρή ανάρτηση κατά του γιου του, σημειώνοντας πως  ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ.

Γιώργος Παπανδρέου: Η αινιγματική ανάρτηση για την υποψηφιότητά του

«40 χρόνια μετά τη μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: «να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στην Τουρκία»!

Δεν ξεχνάμε ποτέ, ότι απαρνήθηκε ολοκληρωτικά την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα, ότι υποστήριξε το ανθελληνικό  "Ναι" στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ, ότι προώθησε το υποτακτικό Ναι στο Δημοψήφισμα του 2015, ότι χαιρέτησε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό "Ναι" στα Σκόπια, ώστε να ονομάζονται Μακεδονία και ότι εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό "Ναι" στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση! Ε Όχι! Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση!

Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιος τους!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top