Ταχυφόρτιση αυτοκινήτων σε μισή ώρα στο δίκτυο της nrg

Πραγματικότητα πλέον για τον Έλληνα οδηγό η ηλεκτροκίνηση 

Mε αφορμή την παγκόσμια ημέρα ηλεκτροκίνησης η nrg γιορτάζει προσφέροντας στους Έλληνες οδηγούς το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα. Κάθε οδηγός μπορεί να γεμίσει μέσα σε μισή ώρα το 80% της μπαταρίας του και να μετακινηθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ξεκίνησε το πρόγραμμα για τα ηλεκτρικά οχήματα – Τι πρέπει να ξέρετε

Το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης είναι πλέον μια πραγματικότητα για τον Έλληνα οδηγό. «Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η ηλεκτροκίνηση δεν είναι μια πολυτέλεια του μέλλοντος... είναι εδώ σήμερα» επισημαίνει ο Ηλίας Πετρής, Διευθυντής Στρατηγικής & Ανάπτυξης της nrg.  

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την ηλεκτροκίνηση - Αλλαγές στα τέλη
 

Κερδίζοντας χρόνο και .. χιλιόμετρα κάθε οδηγός ηλεκτρικού αυτοκινήτου μπορεί να γεμίσει μπαταρίες μέσα από το δίκτυο των ταχυφορτιστών της nrg σε ολόκληρη την Ελλάδα.  «Έχοντας το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην χώρα, σε συνεργασία με τα πρατήρια Shell και Avin  δίνουμε την δυνατότητα  στον Έλληνα οδηγό να μπορεί να φορτίσει σε 24 ΣΕΑ στο εθνικό οδικό δίκτυο, την μπαταρία του στο 80% σε μόλις μισή ώρα. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μετακινηθεί σε όποιο μέρος της Ελλάδας θέλει» τονίζει  ο κ. Πετρής.   

Νέο πρόγραμμα nrg OnTheGo

Η ηλεκτροκίνηση μέσα από το δίκτυο της nrg έχει απλοποιηθεί, όμως οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Όπως προσθέτει ο  Διευθυντής Στρατηγικής & Ανάπτυξης της nrg  «το επόμενο διάστημα θα δούμε επιπλέον πολλά και σημαντικά νέα από την nrg στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, που θα προσφέρουν αίσθημα ασφάλειας στην φόρτιση του οχήματος στο σπίτι, στη δουλειά, στα ψώνια και περισσότερη άνεση στο ταξίδι»