Black Friday 2020: Έκκληση για στήριξη των ελληνικών e-shop

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Να κρατήσουμε ανοικτές τις μικρές επιχειρήσεις

Black Friday

Έκκληση στους καταναλωτές του Πειραιά να στηρίξουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα της πόλης τους ενόψει της Black Friday και της Cyber Monday κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά (ΕΣΠ).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «καλεί το καταναλωτικό κοινό να επιλέξει για τις ηλεκτρονικές αγορές του τα τοπικά καταστήματα της πόλης μας».

Σε ρυθμούς Black Friday εν μέσω lockdown η αγορά

«Η στήριξη της τοπικής μας οικονομίας είναι απαραίτητη για να ξεπεράσουμε την κρίση της πανδημίας και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή», τονίζει ο ΕΣΠ και προσθέτει: «Στηρίζοντας τα εμπορικά καταστήματα του Πειραιά, οι καταναλωτές στηρίζουν χιλιάδες εργαζόμενους, οικογένειες, νοικοκυριά και έναν σκοπό: να παραμείνουν όλες αυτές οι μικρές επιχειρήσεις ανοιχτές».

Φέτος η Black Friday, η οποία πέφτει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, θα είναι πολύ διαφορετική καθώς θα γίνει υπό συνθήκες lockdown, με κλειστά καταστήματα.

Το πρόβλημα για χιλιάδες επιχειρήσεις είναι μεγάλο, καθώς μόνο το 7% εξ αυτών διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα και δύναται να συμμετέχει, την ώρα, μάλιστα, που ο ανταγωνισμός από μεγάλα ευρωπαϊκά ηλεκτρονικά καταστήματα είναι πολύ έντονος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top