Kορυφώνεται το θρίλερ για τη Folli Follie

Μετά την επίθεση απο αμερικάνικο fund

Ένα διάσημο brand, μια θρυλική εταιρία, ένας οικονομικός τεκτονικός σεισμός που κλονίζει τα θεμέλια της:

Η Folli Follie με τζίρο πάνω από 1 δις ευρω , βυθίζεται στο χρηματιστήριο. Σε δυο μέρες έχασε 500 εκ. ευρώ από την αξία της, μετά την επίθεση που δέχτηκε από το αμερικανικό fund QCM, το οποίο επιχείρησε να αποδομήσει όλα τα οικονομικά στοιχεία της.

 Η ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 36 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ 600 ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κοσμήματα, ρολόγια, τσάντες, αξεσουάρ μόδας. Με διαβατήριο τα σχέδια, τα λαμπερά χρώματα και την προσιτή τιμή στην πολυτέλεια η Folli Follie , ξεκίνησε το ταξίδι της πριν από 36 χρόνια στην Αθήνα και κατέκτησε τον κόσμο. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 άνοιγε ένα κατάστημα την εβδομάδα ανά την υφήλιο!

31 χώρες και 600 μαγαζιά, δείχνουν ότι τα προϊόντα της έγιναν μανία. Top fashion έμπνευση, όπως λένε οι ιδρυτές της Δημήτρης και Καίτη Κουτσολιούτσου οι οποίοι παρέδωσαν πλέον τα σκήπτρα της αυτοκρατορίας στο γιό τους Τζώρτζη.

«Αυτή τη στιγμή  είμαστε παγκοσμίως ένας κορυφαίος όμιλος στον χώρο της μόδας» δηλώνει ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, ιδιοκτήτης της Follie Follie.  

 Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ FUND

 Από την Αθήνα έως το Λονδίνο και από το Τόκυο έως το Κέιπ Τάουν, η Folli Follie με τα χρώματα και τα σχέδια της μαγνητίζει τα γυναικεία βλέματα. Τις τελευταίες ημέρες όμως είναι σε εξέλιξη ένα θρίλερ για τα οικονομικά της εταιρίας και ένας πόλεμος εκατομμυρίων.

Το αμερικανικό fund τα αμφισβητεί όλα. Τι ισχυρίζεται;

*Από τα 587 σημεία πώλησης ,  ανοικτά είναι μόνο τα 289.

*Δεν μπορει να γίνονται πωλήσεις 2,4 εκ. δολαρίων

*Οι οικονομικές καταστάσεις μητρικής και ομίλου υπογράφονται από μια μικρή εγχώρια εταιρεία. Δεν υπάρχουν ορκωτοί λογιστές.

 ΟΜΙΛΟΣ  FOLLI FOLLIE: "ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ"

 «Ο Όμιλος Folli Follie Group δέχεται επίθεση από ομάδα κερδοσκόπων, οι οποίοι βάσει οργανωμένου σχεδίου επέφεραν πλήγμα και ζημία στον όμιλο και στους μετόχους του, αποκομίζοντας τεράστια οικονομικά οφέλη» δηλώνει ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Στο θέμα παρενέβη σήμερα και η Eπιτροπή Kεφαλαιοαγοράς, η οποία ζητά να γίνει ανεξάρτητος έλεγχος στην εταιρία.