Μια ομάδα θα αποφασίζει αν θα… έχεις ή όχι αυτοκίνητο! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Δείτε τι αναφέρει νέα απόφαση του υπουργείου Οικονομικών

Μια ομάδα θα αποφασίζει αν θα… έχεις ή όχι αυτοκίνητο! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Για μεγάλες αλλαγές στην φορολογία των ΙΧ ετοιμάζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, συστάθηκε στις 18 Μαρτίου Ομάδα Εργασίας για τη διαμόρφωση προτάσεων και την τροποποίηση και τον εξορθολογισμό των νομοθετικών διατάξεων που αφορούν στη φορολόγηση οχημάτων και τα τέλη κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Ομάδα Εργασίας αποτελείται από υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η Ομάδα Εργασίας θα έχει τη δυνατότητα να καλεί στις συνεδριάσεις της εμπειρογνώμονες και σχετικούς φορείς, για την υποβοήθηση του έργου της. Η διάρκεια λειτουργίας της ορίζεται μέχρι τις 29.04.2016, οπότε και οφείλει να υποβάλλει τις προτάσεις της, από τις οποίες θα εξαρτηθεί αν θα ...έχουμε ή όχι αυτοκίνητο!

Η σύστασή της πάντως, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αποδεικνύει τη βούληση του Υπουργείου Οικονομικών για δικαιότε��η και αντικειμενικότερη φορολόγηση των οχημάτων και για την αντιμετώπιση των διαχρονικών αδικιών που έχουν συσσωρεύει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top