Πρόεδρος ΣΕΒ: Ο Τσίπρας πρέπει να αλλάξει τους υπουργούς του με πιο ικανά στελέχη!

«Ούτε η ιδεολογία, ούτε η εμπειρία αυτών των ανθρώπων της κυβέρνησης βοηθάει»

Να αντικατασταθούν οι περισσότεροι υπουργοί από πρόσωπα, με τεχνογνωσία και μεταρρυθμιστικό ζήλο, ώστε να γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, ζήτησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Θεόδωρος Φέσσας, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg!
Όπως προειδοποίησε, αν δεν συμβεί αυτό, η Ελλάδα θα δυσκολευτεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των θεσμών και να αποκαταστήσει την οικονομική ανάπτυξη.
Ο κ. Φέσσας χαρακτήρισε «σημαντική μελλοντική πρόκληση» την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και του προγράμματος και πρόσθεσε ότι για τον ίδιο λόγο «χρειαζόμαστε ανθρώπους που να γνωρίζουν πώς να προχωρήσουν σ’ αυτή τη διαδικασία».
«Ούτε η ιδεολογία, ούτε η εμπειρία αυτών των ανθρώπων της κυβέρνησης βοηθάει» τόνισε ο κ. Φέσσας για τη σύνθεση της σημερινής κυβέρνησης και επισήμανε την ανάγκη «νέων ιδεών και νέων ανθρώπων στις κρίσιμης σημασίας θέσεις».
Επικαλέσθηκε μάλιστα το παράδειγμα της Eldorado Gold «παρότι», όπως πρόσθεσε, «ο κ. Τσίπρας έχει δηλώσει πως η Ελλάδα είναι ανοιχτή στις επιχειρήσεις, οι πράξεις της κυβέρνησης στέλνουν το ακριβώς αντίθετο μήνυμα».
Ο πρόεδρος του ΣΕΒ ήταν αρνητικός με το ενδεχόμενο εκλογών και ανέφερε ότι «η αλλαγή των κυβερνήσεων ανά έξι μήνες πλήττει τη σταθερότητα και τη βεβαιότητα».
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top