Χαρδούβελης: «Στρατηγική μας ο διάλογος μέχρι τελικής συμφωνίας με τους εταίρους και δανειστές»

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και θα πρέπει να βρεθεί γρήγορα λύση, ανέφερε

Χαρδούβελης: «Στρατηγική μας ο διάλογος μέχρι τελικής συμφωνίας με τους εταίρους και δανειστές»

​Ο υπουργός Οικονομικών Γκ. Χαρδούβελης εκτιμά πως η ελληνική πλευρά με την τρόικα βρίσκονται πολύ κοντά στο να καταλήξουν, ωστόσο επισημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθεί γρήγορα λύση, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

«Στρατηγική της κυβέρνησης είναι ο διάλογος μέχρι τελικής συμφωνίας με τους εταίρους και δανειστές» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Η χώρα δεν πρέπει και δεν πρόκειται να επιστρέψει στις πρακτικές του παρελθόντος και να ξανακυλήσει σε νέα αβεβαιότητα. Δουλεύουμε σε μια σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση για να αποφύγουμε ακριβώς μια τέτοια, αρνητική εξέλιξη. Έχουμε επαρκώς στοιχειοθετημένα επιχειρήματα και υπερασπιζόμαστε τις θέσεις μας σε όλα τα θέματα».

Τέλος, υπογραμμίζει: «Έχει σημειωθεί πρόοδος, υπάρχει συμφωνία στα περισσότερα θέματα και επιδιώκουμε να επιλύσουμε και τις υπόλοιπες εκκρεμό��ητες. Στρατηγική της κυβέρνησης είναι διάλογος μέχρι τελικής συμφωνίας με τους εταίρους και δανειστές το συντομότερο δυνατό. Μόνο μέσα από συμφωνία θα καταφέρουμε να χαράξουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα, με λιγότερα βάρη και περισσότερες προοπτικές για όλους. Αυτός είναι ο εθνικός μας στόχος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top