Κάρφωσε και ΕΣΥ μια φορολογική παρανομία και ΔΕΝ… θα χάσεις!

Δείτε τι λέει έγγραφο του Υπ.Δικαιοσύνης Χαρ.Αθανασίου

Έχεις εντοπίσει φαινόμενα παραεμπορίου και λαθρεμπορίου..αλλά φοβάσαι να τα καταγγείλεις;;; Σε ενοχλεί η παρανομία και η κοροϊδία αλλά νιώθεις ότι αν μιλήσεις θα βρεις το μπελά σου;;;

Μην κολλάς, ΜΙΛΑ ελεύθερα και θα έχεις την κάλυψη της κυβέρνησης και συγκεκριμένα του υπουργείου Δικαιοσύνης! Αυτό γνωστοποίησε με γραπτή απάντηση του ο υπουργός Δικαιοσύνης και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων Χ.Αθανασίου μετά από ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Ν.Νικολόπουλου για την πρόταση να αμείβονται όσοι καταγγέλλουν στις αρμόδιες Αρχές λαθρεμπόριο καυσίμων και παραεμπόριο.

Πιο συγκεκριμένα, έγγραφο κου Αθανασίου, που διαβιβάστηκε στη Βουλή αναφέρει πως το ζήτημα της προστασίας όσων καταγγέλλουν φορολογικές και τελωνειακές παρανομίες πρόκειται να αποτελέσει αντικείμενο διαλόγου ανάμεσα στα συναρμόδια υπουργεία.

«Στις προτεραιότητες του υπουργείου Δικαιοσύνης βρίσκεται η έναρξη διαλόγου με τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης, για το ζήτημα της προστασίας όσων καταγγέλλουν παράνομες πράξεις που ζημιώνουν το Δημόσιο, λόγω της συντελεσθείσας ευρείας απώλειας τελωνειακών ή φορολογικών εσόδων» τονίζεται .

Αναμένουμε λοιπόν τις αποφάσεις και τα συμπεράσματα του δ��αλόγου! Δεν είναι απίθανο πάντως να «χαρίζονται στο μέλλον ακόμη και.... μετρητά σε όποιον καταγγέλλει τους … παρανόμους!