Έχει το σχέδιο για τις απολύσεις, αλλά δε βάζει τη τζίφρα του ο Μανιτάκης!

Ζητά περισσότερο χρόνο από την τρόικα και για τη διαθεσιμότητα

Έχει το σχέδιο για τις απολύσεις, αλλά δε βάζει τη τζίφρα του ο Μανιτάκης!

​Η τρόικα ήρθε αλλά ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης ψάχνει ακόμη λύση τόσο για τις μεταθέσεις όσο για τις μετακινήσεις και τη διαθεσιμότητα.

Μάλιστα, το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης ρίχνει το «μπαλάκι» των 2.000 αναγκαστικών αποχωρήσεων στους πολιτικούς αρχηγούς!! Πιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση του με τους εκπροσώπους των δανειστών ο κ.Μανιτάκης υποστήριξε πως έχει έτοιμή τη δεξαμενή των φορέων και των οργανισμών, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για συγχωνεύσεις και καταργήσεις αλλά τις αποφάσεις για το ποιοι θα βάλουν τελικά λουκέτο και το ποιοι θα απολυθούν θα τις πάρουν οι πολιτικοί αρχηγοί!!!

Επίσης, ο κ.Μανιτάκης ζήτησε από την τρόικα περισσότερο χρόνο για την ένταξη 12.500 χιλιάδων δημόσιων υπάλληλων σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει προσπάθεια μέχρι τέλος Ιουνίου να έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης, όπου παρουσιάζονται καθυστερήσεις, και στη συνεχεία με μια μικ��ή παράταση να ενταχθούν σε διαθεσιμότητα οι υπάλληλοι που θα προκύψουν.

Βίντεο alpha

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top