ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οσκαρικό deal της Κεφαλογιάννη στο Πεκίνο - Μεγάλη κινεζική ταινία στην Ελλάδα

Εκατομμύρια θεατές,μεγάλοι αστέρες & τεράστια προβολή έρχονται στη χώρα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οσκαρικό deal της Κεφαλογιάννη στο Πεκίνο - Μεγάλη κινεζική ταινία στην Ελλάδα

Η τελευταία πινελιά στην συμφωνία για τα γυρίσματα της μεγάλης κινεζικής ταινίας “Beijing Love Story” στην Ελλάδα μπήκε στην συνάντηση που είχε σήμερα στο Πεκίνο η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με τους σκηνοθέτες και τα στελέχη της κινεζικής εταιρίας παραγωγής. Η ταινία που στα ελληνικά έχει τίτλο «Πεκίνο Ιστορία Αγάπης» είναι η μεταφορά στην μεγάλη οθόνη τη�� δημοφιλέστερης τηλεοπτικής σειράς της Κίνας.

Το casting περιλαμβάνει τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες της Κίνας, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η Wanda Media του ομίλου Wanda Group, ενός από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς και επενδυτικούς ομίλους στην Κίνα. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο και θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και στην Σαντορίνη. Την φιλοξενία του κινηματογραφικού συνεργείου ανέλαβε ο ΕΟΤ καθώς η χώρα μας αναμένεται να εξασφαλίσει τεράστια προβολή και μεγάλα οφέλη στον τουριστικό τομέα.

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 14 Φεβρουαρίου 2014 με κάλυψη από 200 διεθνή media και εκτιμάται ότι 214.000.000 κινέζοι θα την παρακολουθήσουν στους κινηματογράφους 300 κινεζικών πόλεων, στο κρατικό δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, από τα DVD που θα κυκλοφορήσουν αλλά και μέσω του internet.

Η ταινία θα συμμετέχει στα Διεθνή Φεστιβάλ που διοργανώνονται σε Κάννες, Βενετία και Τόκυο ενώ η αξία της δι��φημιστικής προωθητικής καμπάνιας της αναμένεται να στοιχίσει 1.250.000 Ευρώ. Μια μεγαλειώδης προβολή των ελληνικών τοπίων δηλαδή χωρίς κόστος για την χώρα μας, μέσα από πόστερ, μπάνερ στο ίντερνετ, διαφημιστικά φυλλάδια, αφίσες, τηλεοπτικές διαφημίσεις και άλλες μεθόδους.

Στο πλαίσιο της προβολής της χώρας μας μέσω της διαφημιστικής προωθητικής καμπάνιας της ταινίας έχει συμφωνηθεί τοποθέτηση του ονόματος της Ελλάδας και του λογότυπου του ΕΟΤ. Στην τελετή πρεμιέρας της ταινίας θα προβληθούν μπάνερ και βίντεο για την χώρα μας, ενώ στους τίτλους τέλους θα υπάρχει ειδική αναφορά για τους προβαλλόμενους ελληνικούς προορισμούς και για τον ΕΟΤ. Ταυτόχρονα ο ΕΟΤ θα έχει δικαιώματα χ��ήσης και αναφοράς της ταινίας. ​

Βίντεο star​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top