Μακελειό στην Προανακριτική! Το star.gr αποκαλύπτει τους διαλόγους καφενείου! (BINTEO)

«Είσαι χοντρό λαμόγιο» ο ένας - «Είσαι ναζιστής και φασίστας» ο άλλος!

Μακελειό στην Προανακριτική! Το star.gr αποκαλύπτει τους διαλόγους καφενείου! (BINTEO)

​Σε καφενείο μετατράπηκε για πολλοστή φορά η Προανακριτική επιτροπή, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Ηλία Κασιδιάρη να ανταλλάσουν βαριές κουβέντες, υπονοούμενα και προσβολές !

Η συνεδρίαση διακόπηκε μόλις στο πρώτο 20λεπτο, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, θεώρησε ότι ο βουλευτής της ΝΔ Ά. Γεωργιάδης, προστάτευε τον μάρτυρα δηλαδή τον κο Βενιζέλο, ο οποίος κατέθετε σήμερα, με τις ερωτήσεις του!

Όπως γράψαμε και νωρίτερα στο star.gr, ήταν τόσο έντονο το κλίμα που ο πρόεδρος της Προανακριτικής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεδρίαση! Το τι ακολούθησε… δεν περιγράφεται!!!!

Γεωργιάδης και Κασιδιάρης έγιναν μαλλιά κουβάρια, με τον δεύτερο να αποχωρεί από την αίθουσα! Λίγο αργότερα την πόρτα της εξόδου άνοιξε και ο κος Βενιζέλος με την Ζωή Κωνσταντοπούλου εν εξάλλω να φωνάζει: «Δείτε προνομιακή μεταχείριση μάρτυρα που μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει όποτε θέλει».

Ο χοντρός, ο φασίστας, ο απατεώνας, το λαμόγιο, οι ναζί και η τεστοστερόνη!!

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Διακρίνω μια αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης. Είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Και σε κάθε περίπτωση η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο».

Ηλίας Κασιδιαρης: «Θέλω να καταγγείλω ότι ο κ. Βενιζέλος μιλάει προσβλητικά για τα μέλη της Προανακριτικής…. Εσύ δεν έχεις τεστοστερόνη που ανεβαίνεις στο βήμα και λές Αντε καλέ. Εγώ δεν είμαι λαμόγιο και απατεώνας σαν εσένα»

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Είσαι όμως φασίστας και δεν μπορεί να έχει η Βουλή διάλογο με τέτοιες νοοτροπίες και ναζιστικές συμπεριφορές . Κύριε πρόεδρε να με προστατεύσετε»

Τότε ο Ηλίας Κασιδιάρης αρχίζει να χτυπάει με ένταση το χέρι στο έδρανο. Πετάει το ποτήρι σπάει το μικρόφωνο και του λέει: «Σκάσε είσαι γελοίος χοντρός!!!».

Ευάγγελος Βενιζέλος: Κύριε πρόεδρε προστατεύσετε με.

Χρήστος Μαρκογιαννάκης: Σας αφαιρώ το λόγο δεν έχετε το λόγο. Σχολιάζοντας την αποχώρηση του Κασιδιάρη, ο πρόεδρος της Προανακριτικής είπε χαρακτηριστικά: «Αυτός ήταν φασισμός στην πράξη. Δεν τον απέβαλα από την συνεδρίαση. Του στέρησα το λόγο για τη συμπεριφορά του και αυτός αποχώρησε.»

Μετά το σόου πάντως με τις χυδαίες εκφράσεις, όλα τα μέλη της προανακριτικής καταδίκασαν την συμπεριφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, κάνοντας λόγο για «αυτοανάφλεξη του Κασιδιάρη , για οχετό και αθλιότητες»

Κασιδιάρης: Πολιτικό ανδρείκελο ο Βενιζέλος!

«Το πολιτικό ανδρείκελο που παριστάνει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ… Θέλουν να μας φιμώσουν αποχωρώ δεν συμμετέχω» είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους για την αποχώρηση του ο Ηλίας Κασιδιάρης, χαρακτηρίζοντας παράλληλα την επιτροπή «παρωδία»

Βενιζέλος: Παπακωνσταντινου, Διώτης και Μπίκας έκαναν συνεννοήσεις πίσω από την πλάτη μου

Τελικά… μετά τους καυγάδες, η εξέταση του κυρίου Βενιζέλου συνεχίστηκε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη και του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κώστα Μπίκα.

«Με αγνοούσαν και πίσω από την πλάτη μου έκαναν συνεννοήσεις για τη λίστα Λαγκάρντ . Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι το ΣΔΟΕ δεν είχε αντίγραφο και δεν συνέχιζε να κάνει έρευνα για τη λίστα» είπε χαρακτηριστικά ο κος Βενιζέλος στην επιτροπή, επισημαίνοντας πως η η λίστα έφτασε στα χέρια του τον Αύγουστο!

Και Κωνσταντοπούλου VS Βενιζέλου!!!

Πάνω που πήγαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, η κατάσταση βγήκε πάλι εκτός ελέγχου με αφορμή την επιμονή της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τους …. υπολογιστές του κου Βενιζέλου! Πιο συγκεκριμένα, η ένταση μεταξύ της κας Κωνσταντοπούλου και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε όταν η πρώτη ρωτούσε και ξαναρωτούσε τον δεύτερο πόσους υπολογιστές έχει! Το θερμόμετρο άναψε κόκκινο, όταν ενώ ο κος Βενιζέλος της απάντησε, εκείνη συνέχισε να κάνει την ίδια ερώτηση!!!

Ο επίμαχος διάλογος:

Ζωή Κωνσταντοπούλου : Πόσους υπολογιστές έχετε ;

Ευάγγελος Βενιζέλος: (καθήμενος αναπαυτικά και σταυροπόδι απαντά): άπειρους…

Ζωή Κωνσταντοπούλου : Σας παρακαλώ όταν μου απαντάτε κατεβάστε το πόδι σας…

Ευάγγελος Βενιζέλος: Η επανάληψη της ερώτησης είναι βασανισμός βάση απόφασης τους ευρωπαϊκού δικαστηρίου και εσείς είστε θηλυκός Ιαβέρης…. Εδώ δεν είμαστε group therapy!!!

Τότε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον κοιτά, χωρίς να πει λέξη και ο κος Βενιζέλος συνεχίζει: «αυτό στη μουσική λέγεται παύση ενός τετάρτου…. Η Βουλή κα Κωνσταντοπουλου δεν είναι ιδιόρρυθμη μονή αλλά κοινοβιακή»

Βίντεο mega

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top