Νάπολη: Νεκρή η 14χρονη Μαρτίνα - Ομολόγησε ο πρώην σύντροφός της

Την βρήκαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Νεκρή βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Νάπολη η 14χρονη Μαρτίνα Καρμπονάρο, την οποία αναζητούσαν οι δικοί της από τις 26 Μαΐου.

Οι αρχές προσήγαγαν από την αρχή τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος μετά από αρκετή πίεση αναγκάστηκε, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, να ομολογήσει. 

Ο 19χρονος φέρεται να χτύπησε το κορίτσι με μια πέτρα και να το εγκατέλειψε στο σημείο που βρέθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρτίνα είχε φύγει από το σπίτι της το βράδυ της Δευτέρας για να πάει με μια φίλη της για παγωτό και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. 

 

@__la.marty.__00

 

♬ suono originale - ciro_carmenn

 

Οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της στην αστυνομία και έκαναν έκκληση μέσω των social media σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία. 

Η 14χρονη είχε μιλήσει με τη μητέρα της τελευταία φορά στις 20:30 το βράδυ της εξαφάνισής της και της είχε πει ότι θα επέστρεφε στο σπίτι σύντομα. 

Η ώρα όμως περνούσε, οι γονείς της την καλούσαν στο τηλέφωνο και όταν εκείνη δεν απαντούσε άρχισαν να ανησυχούν. 

Η εισαγγελία της βόρειας Νάπολης απήγγειλε σε βάρος του 19χρονου κατηγορίες για ανθρωποκτονία και απόκρυψη σορού και διέταξε την προφυλάκισή του.