Σάρα Σαρίφ: Έκοψαν τον λαιμό του πατέρα της με κονσερβοκούτι στη φυλακή

Έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της 10χρονης

Η τραγική ιστορία της Σάρα που βασανίστηκε μέχρι θανάτου από τον πατέρα και τη μητριά της / Βίντεο αρχείου Σκάι

Ο πατέρας της 10χρονης Σάρα Σαρίφ που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της πριν ένα μήνα, δέχθηκε επίθεση στη φυλακή όπου κρατείται.

Δολοφονία 10χρονης Σάρας: Η τελευταία κραυγή και η νεκρική σιγή

Δύο συγκρατούμενοί του τού επιτέθηκαν την Πρωτοχρονιά και τον τραυμάτισαν σοβαρά με κονσερβοκούτι στο πρόσωπο, τον λαιμό και το σώμα, με την κατάστασή του να παραμένει κρίσιμη.

Ο πατέρας της Σάρα Σαρίφ /  Photo Surrey Police 

Η δολοφονία της Σάρα που σόκαρε την κοινή γνώμη

Ο πατέρας και η μητριά της Σάρα καταδικάστηκαν για τον άγριο βασανισμό της 10χρονης που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Όπως ακούστηκε στη δίκη, η 10χρονη υπέφερε «ασύλληπτο πόνο, δυστυχία και άγχος» καθώς την ξυλοκόπησαν, την έκαψαν, την δάγκωσαν και την κρατούσαν αιχμάλωτη στο σπίτι της οικογένειας στο Σάρρεϋ της Αγγλίας.

Η μικρή Σάρα

Στον πατέρα της 10χρονης, Ουρφάν Σαρίν επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 40 ετών και στη μητριά της 33 έτη.

Και ο θείος της Σάρα, ο 29χρονος Φεσάλ Μαλίκ, καταδικάστηκε σε 16 έτη φυλάκισης.