Κολομβία: Κεραυνός χτύπησε μητέρα σε παραλία

Βίντεο κατέγραψε τη φρικιαστική στιγμή που έχασε τη ζωή της

Μια μητέρα δύο παιδιών έχασε τη ζωή της, όταν την χτύπησε κεραυνός στην παραλία Boquilla στην πόλη Cartagena της Κολομβίας

Μεξικό: Η σοκαριστική στιγμή που κεραυνός σκοτώνει δύο ανθρώπους

Βίντεο κατέγραψε την στιγμή που η Froilanis Maireth Rivas Román μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου έπεσε στο έδαφος όταν τη χτύπησε ο κεραυνός. 

H 34χρονη που πέθανε, όταν τη χτύπησε κεραυνός

Η 34χρονη περπατούσε κατά μήκος της παραλίας, όταν ξαφνικά έπεσε πάνω της ένας μεγάλος κεραυνός. Δίπλα της ήταν ένας αστυνομικός, ο οποίος σοκαρίστηκε από τον εκκωφαντικό θόρυβο του κεραυνού και δεν κατάλαβε ότι η γυναίκα κεραυνοβολήθηκε. 

Ρόδος: Αυτός είναι ο 26χρονος που χτυπήθηκε από κεραυνό και πέθανε

Ένας άλλος παραθεριστής έπεσε στην άμμο τρομοκρατημένος, όμως γρήγορα συνήλθε κι έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα, η οποία όμως πέθανε ακαριαία από ηλεκτροπληξία. 

Η Román είχε πάει στην παραλία με μέλη της οικογένειάς της. Αφήνει πίσω της έναν γιο και μια κόρη.

Δράμα: Λάτρης του ορεινού τρεξίματος ο αθλητής που σκοτώθηκε από κεραυνό

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, οι πιθανότητες να χτυπηθεί κάποιος από κεραυνό είναι μία στο ένα εκατομμύριο, ωστόσο σχεδόν το 90% των θυμάτων επιβιώνει. Στην Κολομβία οι θάνατοι από κεραυνούς λόγω των καιρικών συνθηκών είναι πολλοί.

Κεραυνός χτυπά εμπορικό κέντρο στη Νέα Υόρκη

Σύμφωνα με το Βιομηχανικό Πανεπιστήμιο του Σανταντέρ, ο μεγάλος αριθμός βουνών και οι ανοικτές πεδιάδες της χώρας την καθιστούν επιρρεπή σε ηλεκτρικές εκκενώσεις.