Τραγωδία σε γάμο: Οδηγός σκότωσε τη νύφη μετά τη δεξίωση

Στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ο γαμπρός

Με αίμα βάφτηκε ο γάμος ενός νεαρού ζευγαριού στις ΗΠΑ. Μετά τη δεξίωση, όταν έφευγαν από το γαμήλιο γλέντι, ένα αμάξι τους παρέσυρε, σκοτώνοντας τη νύφη και τραυματίζοντας σοβαρά τον γαμπρό.

Τραγική κατάληξη είχε το γλέντι του γάμου ενός νεαρού ζευγαριού στη Νότια Καραλίνα την περασμένη Παρασκευή. Έφευγαν από τη γαμήλια δεξίωση με ένα αμαξάκι του γκόλφ, όταν μια γυναίκα που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα συγκρούστηκε μαζί τους.

Το ζευγάρι λίγη ώρα πριν το μοιραίο τροχαίο ζούσε την απόλυτη ευτυχία / Φωτογραφία GoFundMe

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τα δεδομένα που ανακτήθηκαν από το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε η 25χρονη κατηγορούμενη, φαίνεται ότι η οδηγός οδηγούσε με 105 χιλιόμετρα την ώρα και μόνο για λίγο πάτησε το φρένο πριν χτυπήσει το αμαξάκι του γκόλφ. Το όριο ταχύτητας στην περιοχή ήταν τα 40 χλμ/ώρα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ακαρίαια η 34χρονη νύφη, που μόλις λίγα λεπτά πριν, χόρευε και τραγουδούσε στη γαμήλια δεξίωση με τους αγαπημένους της. Τρία άτομα τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και ο γαμπρός.

H 25χρονη οδηγός είναι αντιμέτωπη με βαρύτατες κατηγορίες / Φωτογραφία AP (Charleston County Sheriff's Office)

Η μητέρα του γαμπρού δημιούργησε ένα διαδικτυακό ταμείο για να πληρώσει την κηδεία της νύφης της και τα ιατρικά έξοδα του γιου της. 

Η 25χρονη οδηγός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και τρεις κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια που προκάλεσε θάνατο. Αντιμετωπίζει φυλάκιση από ένα έως 25 χρόνια.