Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Κάνσας των ΗΠΑ, όταν ένας κυνηγός σκοτώθηκε από τον σκύλο του, όταν αυτός πάτησε ένα γεμάτο τουφέκι, το οποίο βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει.
Ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει στο φορτηγάκι του είδη κυνηγιού και μια καραμπίνα. Ο σκύλος πάτησε το όπλο κι αυτό εκπυρσοκρότησε και σκότωσε τον 30χρονο, ο οποίος καθόταν στη θέση του συνοδηγού.
Ο 30χρονος που σκοτώθηκε στο Κάνσας με τον σκύλο του - Facebook
«Υπέκυψε στο τραύμα που υπέστη επιτόπου. Η έρευνα συνεχίζεται, όμως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για κυνηγετικό δυστύχημα», ανέφερε το γραφείο του σερίφη.
Τα όπλα είναι εξαιρετικά διαδεδομένα στις ΗΠΑ, ειδικά σε αγροτικές περιοχές. Ο αριθμός τους στη χώρα είναι μεγαλύτερος από αυτόν των κατοίκων.
Ο θάνατος του 30χρονου από το Κάνσας που τον σκότωσε ο σκύλος του ήταν ακαριαίος - Facebook
Τα τραγικά δυστυχήματα, στα οποία εμπλέκονται σε αρκετές περιπτώσεις παιδιά που παίζουν με όπλα, είναι συχνά.