Σοκαριστικό βίντεο: Μητέρα πετά τρίχρονο κοριτσάκι μέσα σε κλουβί αρκούδας

Απίστευτο περιστατικό σε ζωολογικό κήπο του Ουζμπεκιστάν

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον ζωολογικό κήπο της Τασκένδης, πρωτεύουσας του Ουζμπεκιστάν, όταν μια γυναίκα έριξε το μόλις τριών ετών κοριτσάκι της μέσα στο κλουβί αρκούδας.

Το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας του ζωολογικού κήπου. Σε αυτό φαίνεται μια γυναίκα να πλησιάζει τον λάκκο όπου μέσα ζουν αρκούδες και σε κλάσματα δευτερολέπτου να σπρώχνει μέσα το παιδάκι.

Οι επισκέπτες που βρίσκοντας εκείνη την ώρα στο σημείο δεν πίστευαν στα μάτια τους! Η καφέ αρκούδα που ακούει στο όνομα Ζουζού, πλησίασε το κοριτσάκι που είχε πέσει μέσα στο χαντάκι που βρίσκεται περιμετρικά του λάκκου και άρχισε να το μυρίζει.

Η στιγμή που το τρίχρονο κοριτσάκι πέφτει μέσα στο κλουβί της αρκούδας

Ευτυχώς οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου αντέδρασαν αμέσως και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για την τρίχρονη. Μπήκαν στο κλουβί της καφέ αρκούδας, κατάφεραν να απομακρύνουν το ζώο και απεγκλώβισαν το παιδί.

Όπως ισχυρίστηκαν, είχαν αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τη μητέρα, όμως δεν πρόλαβαν να την σταματήσουν. Συνελήφθη και είναι αντιμέτωπη με ποινή έως και 15 ετών κάθειρξης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η μικρή νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τραύματα στο κεφάλι, μώλωπες και αμυχές από την πτώση.