Αυστραλία: Τραγική κατάληξη για τη Σαρλίζ - Βρέθηκε η σορός της σε βαρέλι

Συνελήφθη ένας 31χρονος, που επικαλείται ψυχιατρικά προβλήματα

εξαφάνιση 9χρονης

Τραγικό επίλογο φαίνεται να έχει η υπόθεση εξαφάνισης ενός εννιάχρονου κοριτσιού στην Αυστραλία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας, η σορός ενός παιδιού εντοπίστηκε σε ένα βαρέλι, σε θαμνώδη περιοχή κοντά στον ποταμό Colo. Οι Αρχές πιστεύουν ότι ανήκει στη μικρή Σαρλίζ, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα.

Το κορίτσι έκανε διακοπές με την οικογένειά του στους ιδιωτικούς κήπους Wildenstein στο Mount Wilson, δυτικά του Σίδνεϋ, όταν ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη της. Η εξαφάνισή της δηλώθηκε την Παρασκευή.

«Οι ιατροδικαστές εξέτασαν ότι το βαρέλι και η ανθρώπινα σορός σχετίζεταιμε την εννιάχρονη. Το βαρέλι έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο της πόλης και θα εξεταστεί περαιτέρω σήμερα», ανέφερε αστυνομική πηγή.

εξαφάνιση 9χρονης Αυστραλία

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι έρευνες για τον εντοπισμό της εννιάχρονης ήταν μια «επίπονη διαδικασία», καθώς έπρεπε να αναλυθούν δεδομένα από GPS και πλάνα CCTV που οδήγησαν τους αστυνομικούς στη συγκεκριμένη τοποθεσία, όπου βρέθηκε η σορός.

Για τη υπόθεση συνελήφθη ένας 31χρονος στο Σάρι Χιλς το βράδυ της Τρίτης και κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου επικαλέστηκε «προβλήματα ψυχικής υγείας», γι΄αυτό και του είχε συνταγογραφηθεί μια αρκετά υψηλή δόση αντιψυχωσικών φαρμάκων για πολλά χρόνια. 

Από την πλευρά του, ο δικαστής είπε ότι θα διατάξει να αξιολογηθεί η ψυχική υγεία του συλληφθέντα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top