Σκότωσε 13χρονη cheerleader με 114 μαχαιριές

Ο 14χρονος δράστης είχε προειδοποιήσει για τις προθέσεις του

Σοκ έχει προκαλέσει στην αμερικανική κοινή γνώμη η άγρια δολοφονία ενός 13χρονου κοριτσιού. Ως δράστης κατηγορείται ένας 14χρονος, ο οποίος φέρεται να τη μαχαίρωσε 114 φορές.

Ρεπορτάζ για τη δολοφονία της 13χρονης

Ο 14χρονος Aiden Fucci κατηγορείται για τον εκ προμελέτης φόνο της Tristyn Bailey, όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας της Φλόριντα, RJ Larizza.

Το ανήλικο αγόρι φέρεται να παραδέχθηκε το έγκλημά του και να ομολόγησε φριχτές λεπτομέρειες.

Το θύμα έφερε 114 τραύματα από μαχαιριές, τα 49 από τα οποία ήταν αμυντικά, στα χέρια, τα μπράτσα και το κεφάλι. 

 

 

Η άκρη του μαχαιριού έσπασε στο κρανίο της άτυχης Tristyn, ενώ το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε σε μια λίμνη κοντά στο σημείο, όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της στις 10 Μαΐου.

Στη λεπίδα του μαχαιριού, το μπλουζάκι και τα παπούτσια του αγοριού εντοπίστηκε DNA του άτυχου κοριτσιού, ενώ ίχνη από το δικό του DNA φέρεται να βρέθηκαν στη σορό της κοπέλας 13χρονης. 

 

Τα δύο παιδιά πήγαιναν στο ίδιο σχολείο. Ο Fucci φέρεται να είχε πει σε αρκετούς συμμαθητές του ότι είχε σκοπό να σκοτώσει κάποιον, μεταφέροντάς τον στο δάσος και μαχαιρώνοντάς τον, όπως ακριβώς έκανε με την Bailey.

Κανείς όμως δεν απευθύνθηκε στις αρχές, ώστε να αποτραπεί το άγριο αυτό έγκλημα. 

Το γραφείο του εισαγγελέα έχει καταθέσει αίτηση μεταφοράς του Fucci σε κατάστημα κράτησης για ενήλικες.