Διεθνές πέρασμα ναρκωτικών η Τουρκία - Τι αποκάλυψε Τούρκος αρχιμαφιόζος

Εμπλέκει και τον γιο του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της Δέσποινας Μανδελενάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (25/5)

Σε διεθνές πέρασμα ναρκωτικών έχει μετατραπεί η Τουρκία. Ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ διατυμπανίζει πως η χώρα ειναι κέντρο εμπορίου ναρκωτικών και η αρμόδια υπηρεσία της χώρας τον επιβεβαιώνει.

Ο αρχιμαφιόζος ανέφερε: «Η κοκαΐνη στην Ευρώπη είναι φθηνή 45.000 δολάρια το κιλό, ενώ στην Τουρκία είναι ακριβή όπως και στη Μέση Ανατολή που πάει μέσω της Λαττάκειας». Από την άλλη, η διεύθυνση Ναρκωτικών της Τουρκίας σε tweet της τόνισε πως σε ό,τι αφορά τη μεταφορά κοκαΐνης από τη Νότια Αμερική διαμορφώθηκε ένα νέο δρομολόγιο για Ευρώπη και Ασία μέσω της Τουρκίας.

Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ.

Την ίδια ώρα, ο χάρτης που δημοσίευσε το Σώμα Δίωξης Ναρκωτικών της Τουρκίας είναι ξεκάθαρος: πηγή η Νότια Αμερική, χώρα τράνζιτ η Τουρκία και από εκεί ξεκινά η διανομή.

Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τις αποκαλύψεις του αυτοεξόριστου στο Ντουμπάι Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος θεωρείται ένας από τους διαβόητους αρχηγούς της τουρκικής μαφίας. Στο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών εμπλέκει και τον γιο του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.