Οι υπάλληλοι του Λευκού Οίκου μιλούν για την απρόσιτη Μελάνια

«Ήθελε απλά να πάει σπίτι»

Ρεπορτάζ από την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν την Τετάρτη από το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Star

Με την αποχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ και της συζύγου του, Μελάνια, από τον Λευκό Οίκο μόλις πριν δύο μέρες, πολλοί είναι οι μόνιμοι υπάλληλοι της προεδρικής οικείας που ξεκίνησαν να αποκαλύπτουν στοιχεία για την ιδιότροπη ζωή του τέως προεδρικού ζεύγους. 

Τραμπ: Τι έγραφε το γράμμα που άφησε για τον Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Συγκεκριμένα, τα παράπονα για την Μελάνια Τραμπ φαίνεται πως είναι ποικίλα, αφού είχε δηλώσει εξ’ αρχής απροθυμία για τις τυπικές υποχρεώσεις της. Η πρώην πρώτη κυρία δεν έγραφε καν τις παραδοσιακές ευχαριστήριες κάρτες προς το προσωπικό και τους συνεργάτες της μόνη της. Αντίθετα, το είχε αναθέσει σε μία υπάλληλο της Ανατολικής Πτέρυγας, παρά το γεγονός ότι είθισται ακόμα και ο Πρόεδρος να υπογράφει μόνος του τις κάρτες του. 

Μελάνια Τραμπ/ apmimages

Χαρακτηριστικό είναι, επίσης, το γεγονός ότι η Μελάνια Τραμπ είχε αργήσει να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο. Όταν επιτέλους έφτασε, καταπιάστηκε με την ανακαίνιση των διαμερισμάτων της και του γυμναστηρίου της και ανέβαλλε τα καθήκοντά της συχνά. 

Mar a Lago: Η έπαυλη των 128 δωματιών όπου εγκαταστάθηκε το ζεύγος Τραμπ

Άλλωστε, στις ΗΠΑ πολλοί ήταν αυτοί που είχαν καταλάβει ότι δεν έκανε τόσες δημόσιες ομιλίες και συναντήσεις όσες οι άλλες πρώτες κυρίες. Βρισκόταν, συχνά, απομονωμένη στα διαμερίσματά της, ενώ τον τελευταίο καιρό δεν έβλεπε την ώρα μέχρι να φύγει από τον Λευκό Οίκο, καθώς είχε «συναισθηματική κόπωση». Μάλιστα, η κόρη του Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι η Μελάνια ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει με την μητέρα της, Τζιλ Μπάιντεν, για να την συγχαρεί ως νέα πρώτη κυρία των ΗΠΑ. 

Από την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος τον Νοέμβριο του 2020, το οποίο ο Τραμπ προσπάθησε να αμφισβητήσει νομικά αμέτρητες φορές, η Μελάνια έχει τηρήσει άκρα σιωπή και δεν έχει στηρίξει τον σύζυγό της στις δηλώσεις του. Τα Χριστούγεννα είχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι η τέως πρώτη κυρία είχε αρχικά αρνηθεί να συμμετέχει στις προετοιμασίες και τον στολισμό του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες από τους υπαλλήλους της προεδρικής κατοικίας, οι σχέσεις του ζεύγους Τραμπ ήταν όσο λιγότερες και όσο πιο τυπικές γινόταν, καθώς «ζούσαν σχεδόν ξεχωριστές ζωές». 

Μελάνια Τραμπ: Οι πιο σικάτες εμφανίσεις της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top