Το σκάνδαλο Weinstein γίνεται κινηματογραφικό μιούζικαλ

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του κινηματογραφικού παραγωγού

Harvey Weinstein

Το σκάνδαλο Weinstein εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα, καθώς αυτή τη φορά θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη ως μιούζικαλ!

Η Louisette Geiss και ο Howard Kagan συνυπογράφουν το σενάριο του μιούζικαλ, το οποίο φέρει τον τίτλο «The Right Girl». Η πλοκή και οι στίχοι βασίζονται κυρίως στην προσωπική ιστορία της Geiss, η οποία υπήρξε θύμα του Weinstein, αλλά και στις μαρτυρίες κι άλλων θυμάτων του κινηματογραφικού παραγωγού.

Η πρεμιέρα του μιούζικαλ έχει οριστεί για την 1η Νοεμβρίου.

Η ιστορία της Geiss έγινε γνωστή τον Οκτώβριο του 2017, όταν η ίδια αποκάλυψε ότι ο Weinstein είχε αυνανιστεί μπροστά της κατά τη διάρκεια μίας συνάντησής τους το 2008 στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Sundance. Ο Weinstein την είχε καλέσει στο γραφείο του με την πρόφαση ότι ήθελε να συζητήσουν για την καριέρα της ως σεναριογράφος, εκείνη όμως έφυγε τρέχοντας από το δωμάτιο μόλις αντιλήφθηκε τις προθέσεις του.

Καταδικάστηκε σε 23 χρόνια φυλάκισης ο Harvey Weinstein

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Harvey Weinstein

Την ίδια στιγμή, οι δικηγόροι του Harvey Weinstein κατέθεσαν αίτηση αποφυλάκισης με εγγύηση 2 εκατ. δολάρια, όμως το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι του κινηματογραφικού παραγωγού ισχυρίστηκαν ότι ο Weinstein θα πεθάνει αν παραμείνει στη φυλακή, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως σακχαρώδη διαβήτη, αμφιβληστροειδοπάθεια, στεφανιαία νόσο και στένωση της σπονδυλικής στήλης. Το αίτημα απορρίφθηκε, διότι το δικαστήριο υποστηρίζει ότι ο Weinstein είναι ύποπτος φυγής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Harvey Weinsten καταδικάστηκε για το βιασμό δύο γυναικών και εκτίει ποινή 23 χρόνων. Ταυτόχρονα, κατηγορείται για 11 κατηγορίες βιασμών και σεξουαλικών επιθέσεων, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς πέντε γυναικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top